Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Netflix'in sen bunu cok seversin demesiyle girdim dun, ilk sezon bitmek uzere simdi. Cok guzel, turu sevenler icin kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi. Tam olarak Ingiliz Golden Age of Detective Fiction'in modern bir versiyonu, formata sadik kalinarak yazilmis Whodunit oykuleri. Tum seri boyunca episodik Whodunit tarzini koruyor ayrica. Karakterler cok yonlu ve ilgi cekici, oyunculuk iyi. 2016'de 5. sezonu basliyor. Sezonlar 8'er bolum ve izleme sayisi bolumden bolume artmis. Ilk sezon ortalama 5m, son sezon 8m. Karayiplerde bir adaya atanan Ingiliz bir polisin ve ekibinin oykusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ikinci sezonu bitirdim ve ne kadar ovsem az. Sahane polisiye olmus, izleyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 senin sevmediğin kaynaklarda bulamadım fasada niye yok acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tpb'ye baktim, hemen cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 açıldı mı orası ya ohoo dünyadan haberim yok. tamam izleyeceğim bu diziyi sen sevdiysen ben de severim dikkat ettim uyuşuyor zevklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Yeni sezon basladi, ayni kalite ile devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar