Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme hotel / kankeyt

roket adam

Öne çıkan mesajlar

abi senin istisnai örneklerini bir kenara koyacak olursak genellememin gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bu konu genellemesiz yorumlanamaz, yorumlanmaya kalkıldığında bir kanıya varılamaz.

Evet adamların elite turistleri bize gelmiyor ama gelenler bile çoğu yerli tatilcilerden daha adabıyla tatil yapıyor.

Naiflikten kastım elbette kraliyet ailesi görgüsü değil, bizim yerli barzoların bikaç tık üstü.
Sosyal ağlarda paylaş

Çeşmenin zaten denizi güzel. bir de işte alaçatı ortamı falan. ama deniz konusu ap ayrı. Tr de eşi benzeri olmayan kum plajlar var. bunun dışında zaten izmirin yazlık çöplüğü olan bir yeri istanbullu kardeşlerimiz bodurumun veliahtı ilan ettikleri için sağolsunlar götümüzün dibindeki yere gitmeye korkar olduk. Altınkumun büyük bölümü de araplara satılmış . yok burj lu murjlu bişeyler yapılacakmış orasının da yakın zamanda boku çıkar.

Geçen paşalimanın da meraktan bir ev sorduk adam 2.000.000$ fiyat çekti. önceden de mesela yazlıklar pahalıydı ama bu kadar degildi.herhalde isminde paşa geçiyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Çeşme'nin çok pahalı olmasının nedeni yabancı turist gelmemesi. Çünkü bu fiyata Türk yine anca Türk'ü ayak üstü götürüyor.

Çünkü yabancı zaten Türkiye'ye ucuz tatil diye bakıyor, Çeşme'yi (daha doğrusu Alaçatı'yı) İstanbullu arkadaşlar şişirdi. Dalyan dışında tatil hissi veren yer yok. Ayayorgi deniz suyuna havuza dönüştü zaten son 5 yıldır. Marrakesh'e falan futbolcular geliyor 5000 hesap 1000 bahşiş bırakıp çıkıyor, fiyatlar fahiş. Altınkum'da halk plajından tek farkı müzik ve alkol satması olan yer 50 TL giriş alıyor.

Ilıca zaten oteller bölgesi, Sheraton en güzel yeri kapmış. Sadece beach'i kullanmak için 75 istiyor, yabancılar dışında herşey dahil satmıyor.

Biz yazlığı sattığımızdan beri bi otelle anlaştım butiğimsi, arabayla gitgel alkol varsa eziyet olduğundan sırf yatmak için. %100 zam yapmış 1 yılda herif, niye diyorum, abi İstanbullu zaten duymuş bir Çeşme yılda 2 kez tatile çıkıyor max onda da abanıyor ne çeksek ödüyor dedi. Adam da haklı

Bir de arabasız gelmek zulüm, Bodrum gibi sanıyor herkes ama Çeşme sadece yazlık site ve mekanlardan oluşan bir kasabamsı. Bodrum'da her saat her yere dolmuş vs. arabayı otelde bırakıp tatil dönüşü alıyorsun sadece. Çeşme'de sırf taxi paran haftasonu minimum 250 tl
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ne açıdan leş ?

o kadar açlar ki her türlü esnaf yakaladığı turisti dürtmenin derdine düşmüş.
takside,lokantada,otelde,hediyelik eşya satanda,teknede...aklınıza ne gelirse.
tamam,turistik yerlerde adettendir,illa ki bir dürtme,öteleme durumu racon icabıdır ama Yunanistan şu an da bu işi tecavüz sınırına kadar getirmiş vaziyette.
benden söylemesi.

örnek: taksiye biniyorsun. seninle hemen taksimetre açmayayaım, şu kadar yazar zaten diyor. maksadı vergi kaçırmak, taksimetreyi açarsa fiş kesmek zorunda. tamam diyorsun bu sefer inerken senden bagajlar için ekstra para istiyor. lan manyak mısın olm,tatile geldik, taksiye tabi ki bagajlarla bineceğiz,ne ekstra parası falan diyorsun ama neticede hem taksi şoförlerinin her ülkedeki bildik tripleri ve hem de neticede yabancı bir ülkede bulunmanın yarattığı psikoloji ile çıkarıp 10-15 euro bagajlar için veriyorsunuz.

bunun gibi şeyler işte.
çorba güzeldir de sinek düşerse mide bulandırır ya, o hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar nerde oluyor? Adalar değil sanırım? Hem Sakız hem Kos'ta rastlamadım böyle birşey. Hiç binmediysem 10 kere taksi kullandım

Başımızdaki gibi batı çöküyor lololol kafasında olmayıp, Yunanistan'a giderseniz adamların durumunun hala bizden iyi olduğunu, hatta Suriyeli mültecilerin bile Türkiye'den arkasına bakmadan kaçıp Yunanistan'a kapak atmaya çalıştığını görürsünüz. Tencere içindeki kurbağa gibi olduğumuz için biz farkına varamıyoruz durumumuzun, Yunanistan baya daha iyi durumda hala bizden. Gidin tatilinizi yapın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...