Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Evet herkezin bayramı kutlu olsun diyorum saat 24ü geçti hatta bayağı bir oldu bayramınız mübarek olsun :( Neden surat asıyorum derseniz imzama bakın tonton babannem yok bu bayramda bana harçlık veren şeker tutan misafirlere iyi hizmet etmeye çalışan özelliklede halama durmadan kızan misafirlerin yanında yani hani şunu yap bunu yap halamda ayy anne :( Neyse yeniden bayramınız mübarek olsun :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Hmm doğru galiba klasik benim salaklığım ama yarın yarım gün falan diye biliyorum neyse 1 gün kalmış ne olacak :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 adaklarınız kabul olsun diyelim hiç olmadı...[hline]Love is an act of blood and I'm bleeding ...... And I'll laugh and I'll learn to pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ehehe birde kurbanların böğürmeleri olacak etrafta :( Neyse bu sene kurban telaşımız olmayacak babam yurtdışında hallediyor :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Eh sanırım şimdi uplamanın zamanı geldi 24te yeniden uplarım ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 katliyam bayramı[hline]BonePART, 06 Şubat 2003 23:58 tarihinde demiş ki: yane skicek bi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ehee doğru diyorsun kesin bu bayram kesim alanına gitmeyecem kaptırıyorum hayvanları sevmeye kendimi :( Sonra kesiyorlar sonra et yiyemiyorum uzun süre zaten kuzu eti falan yemem daha dogrusu kurban mevisiminde tam et yemeye başladım yine bayram :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 İyi de benim bildiğim bayram sabah namazından sonra başlar, saat 24,00 den itibaren değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 *!testi kırıldıktan sonra dayağın anlamı yok diye düşünüp söze girer* arkadaşlar, bu threadde dinsel inançlarla dalga geçmek, bok atmak filan gibi olaylara girmiyoruz di mi? aferim benim kuzucuklarıma! *!aba altından terlik gösterir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yok yahu bana ne sizin dininizden[hline]BonePART, 06 Şubat 2003 23:58 tarihinde demiş ki: yane skicek bi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ehheh kimler burda benden 3-4 yaş büyük? hani el öpüp para alma manasında sölüorum:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ehehe bana görede bu bayram babam başka yerde namaza gidemiyicem galiba :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 herkes bayramı mübarek olsun! Allah sizi terlik ve terlikli terroistlerden korusun ! Bende sabah kalkıp kurbanların kesilmesini izledikten sonra mezarlığa gidecem aile görevi :-) [hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah [Bu mesaj Goarth tarafından 10 Şubat 2003 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bizde gidicez büyük bir ihtimal imzama bakın kime gideceğimi anlarsınız :( Terliklerden korusun vallahi allah :( [hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* [Bu mesaj orc_lord tarafından 10 Şubat 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Höng?? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bencede bayağı bir şaçmalamışsın :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Evet 24ü geçince yeniden uplayacam dedim yeniden herkezin bayramı mübarek olsun giden varmı sabah namaza :-) Ehehe sabah namazından sonrada uplamaya çalışırız ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Azmo bu imzandaki kings of chaos denen şey nedir :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ehehe okulların açılmasınada az kaldı :( Neyse bayramda harçlık dilenelim birilerinden ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 *!arka fondan Udi Müşterak Efendi ile Kanuni Manifaturacı Sami Bey'in düeti duyulur. Acem makamından lütufkar bir taksim geçmektedirler* Hepinizin bayramı mübarek/kutlu olsun... *!drinin nın nın dirinilinilinilinınn dındrinilililililinınnn*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 İlk defa duyuyorum :) Şu anda benim duydugum ses fan sesi :) *!Sesi duymaya çalışır*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: fizban, 11 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bi de ibrahim müteferrika var[hline]fighting for peace is like screwing for virginity çaktırma hatırlatyamadığım için önce Müşterak efendi yi sonrada Manifaturacı Sami yi salladım :) Müşterak efendi ne be LOL![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Eheuheuhue lam bunlar kim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 benim eski grup arkadaşlarım ben o zamanlarda tambur çalıyordum adım da Tamburi Enginderya Efendi idi işte sonra bu arkadaşlarım öldü ben kaldım adımı değiştirttim vs şimdide bassgitar çalıyorum (ikisininde sapı uzun lem şimdi dikkatimi çekti :) )[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Eee bende inandım :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar