Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban Bayramı

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Evet herkezin bayramı kutlu olsun diyorum saat 24ü geçti hatta bayağı bir oldu bayramınız mübarek olsun :(
Neden surat asıyorum derseniz imzama bakın tonton babannem yok bu bayramda bana harçlık veren şeker tutan misafirlere iyi hizmet etmeye çalışan özelliklede halama durmadan kızan misafirlerin yanında yani hani şunu yap bunu yap halamda ayy anne :(
Neyse yeniden bayramınız mübarek olsun :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ehee doğru diyorsun kesin bu bayram kesim alanına gitmeyecem kaptırıyorum hayvanları sevmeye kendimi :(
Sonra kesiyorlar sonra et yiyemiyorum uzun süre zaten kuzu eti falan yemem daha dogrusu kurban mevisiminde tam et yemeye başladım yine bayram :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

herkes bayramı mübarek olsun!
Allah sizi terlik ve terlikli terroistlerden korusun !
Bende sabah kalkıp kurbanların kesilmesini izledikten sonra mezarlığa gidecem aile görevi :-)

[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah

[Bu mesaj Goarth tarafından 10 Şubat 2003 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bizde gidicez büyük bir ihtimal imzama bakın kime gideceğimi anlarsınız :(
Terliklerden korusun vallahi allah :(
[hline]===> orc_lord <===

[Bu mesaj orc_lord tarafından 10 Şubat 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Evet 24ü geçince yeniden uplayacam dedim yeniden herkezin bayramı mübarek olsun giden varmı sabah namaza :-)
Ehehe sabah namazından sonrada uplamaya çalışırız ;)[hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

*!arka fondan Udi Müşterak Efendi ile Kanuni Manifaturacı Sami Bey'in düeti duyulur. Acem makamından lütufkar bir taksim geçmektedirler*
Hepinizin bayramı mübarek/kutlu olsun...

*!drinin nın nın dirinilinilinilinınn dındrinilililililinınnn*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 11 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki:
bi de ibrahim müteferrika var[hline]fighting for peace is like screwing for virginity

çaktırma hatırlatyamadığım için önce Müşterak efendi yi sonrada Manifaturacı Sami yi salladım :)

Müşterak efendi ne be LOL![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

benim eski grup arkadaşlarım
ben o zamanlarda tambur çalıyordum adım da Tamburi Enginderya Efendi idi
işte sonra bu arkadaşlarım öldü ben kaldım adımı değiştirttim vs şimdide bassgitar çalıyorum
(ikisininde sapı uzun lem şimdi dikkatimi çekti :) )[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...