Flam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 İvit. pic veremiyorum ama çok güzel yani. Dışarıda olan varsa bi sigara filan yaksın yerime. Çok sıkılıyorum işyerinde, iş yok. Ölüm kapısı serisini baştan okuyorum sıkıntıdan. Bi de çok wow başlığı okudum, eve gidip dl başlatayım diyorum. Bi de mutluyum. Bi de naber?.. Bi de. Bi. . Garbıç iyi ki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 nerede çalışıyorsun canım sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 istanbula bir havasına iki hayatıma üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 hangi istanbul lan o ben burda fışkıye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 iste bundan sonra azicik flulasmaya basliyor goruntuler..hafiza gidip gelmeye basliyor..sonra gozlerin karariyor filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ondan sonra kal vas flam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Adliyedeyim, püfür püfür klimalar. Devlet bize bohir. Hoş, zam vermir, o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar