DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Bone said: DRaGoN_SLaYeR said: bi düzelme var mı başlanır mı? Flassh said: hala leş gibi "düzelme var mı" derken? ne bekliyordun bu diziden, ne alamadın? arkası yarın dizilerinden olmayınca belki düzelir de arkası yarın dizisi haline mi gelir diye bekliyorsun? polisiye dizi sonuçta, motw. motw tarzını sevmiyorsan o zaman düzelir mi diye boşuna bekleme, hiç bir zaman "düzelmeyecek". öte yandan şu güzel diziye leş gibi nasıl deniyor onu çözemedim. kesin game of thrones, daredevil ve sherlock izlerken de diziyi skipliyorsunuzdur. gayet temiz hazırlanan ve vaadettiğini veren bir dizi yahu. Sakin ol şampiyon, bu ne atar? Dizi başladığında izleyenlerin oyunculuk çok kötü, senaryo da idare eder tarzı ifadelerini hatırladığımdan düzelme var mı diye sordum. Dizinin tipi, tarzı ve sunumu hakkında bi şey diyen olmadı, kendi prodüksiyonuna küfretmiş gibi çıkış yapmışsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 e millet ne bilsin senin neyi kötü bulup düzelme var mı diye sorduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 konunun toplasan 20 mesajı var, yarısı kötü diyor, ben de onların dedikleri üzerinden sordum sorumu ama haklısın, mesajı atarken "kötü görüş belirten arkadaşlara bir sorum olacak" diye başlamam gerekirdi zira this is paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Sakin ol şampiyon, bu ne atar? gayet sakinim şampiyon. atar matar yok, boşa telaşlanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 yarisi kotu demiyor... boktan diyor. kotu baska bir kavram, boktan baska. mesela sandalye yaptin ve ayagini gevsek bagladin. bu kotu bir sandalye olur ancak duzeltilebilir. harika bir sandalye olmasa dahi iyi bir sandalyeye yaklasabilir. eger yaptiginin ayaklari kiriliyor, sirt kismi tamamen dagilmak uzere, boyasi dandirik vs vs ise boktan bir is cikartmissin demektir. bunu ihya edemezsin pek. bu dizi boktandi. hatirlamadigim onemsiz bir bolumunde biraktim (ama konu son derece vasat oldugu icin son bolumunu bi acar izlerim. bakayim halen boktan mi, yoksa girtlaga kadar boktana mi donmus) konu zaten pögğh seviyede ve senaryo "bir ara yazariz yeeaaa" kivaminda idi. belki tum konsepti yok edip, herkesi kovup sadece dizi ismini koruyarak yeniden baslamis ve de saniyorum ancak bu sekilde diziyi toparlamis olabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 dizisiz kaldım izlemeye değer mi bu? edit: neyse ilk 3 dakika yeterince ikna ediciydi, izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 idare eder bi dizi. Blacklist izlediysen, ondan sonra en iyi polisiye dizi bu sezonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 blacklist'i seviyorum, bunu çok ezmişler gerçi ama dizi kalmadı, izleyeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 oha son bölüm iyiydi baya shitstorm dönücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Aynen o sahneyi bende beklemiyordum ahhaha nasi yapacaklar merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar