Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blindspot (2015) - NBC

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

DRaGoN_SLaYeR said:

bi düzelme var mı başlanır mı?

Flassh said:

hala leş gibi

"düzelme var mı" derken? ne bekliyordun bu diziden, ne alamadın? arkası yarın dizilerinden olmayınca belki düzelir de arkası yarın dizisi haline mi gelir diye bekliyorsun? polisiye dizi sonuçta, motw. motw tarzını sevmiyorsan o zaman düzelir mi diye boşuna bekleme, hiç bir zaman "düzelmeyecek".

öte yandan şu güzel diziye leş gibi nasıl deniyor onu çözemedim. kesin game of thrones, daredevil ve sherlock izlerken de diziyi skipliyorsunuzdur. gayet temiz hazırlanan ve vaadettiğini veren bir dizi yahu.

Sakin ol şampiyon, bu ne atar?
Dizi başladığında izleyenlerin oyunculuk çok kötü, senaryo da idare eder tarzı ifadelerini hatırladığımdan düzelme var mı diye sordum. Dizinin tipi, tarzı ve sunumu hakkında bi şey diyen olmadı, kendi prodüksiyonuna küfretmiş gibi çıkış yapmışsın lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yarisi kotu demiyor... boktan diyor.

kotu baska bir kavram, boktan baska. mesela sandalye yaptin ve ayagini gevsek bagladin. bu kotu bir sandalye olur ancak duzeltilebilir. harika bir sandalye olmasa dahi iyi bir sandalyeye yaklasabilir.

eger yaptiginin ayaklari kiriliyor, sirt kismi tamamen dagilmak uzere, boyasi dandirik vs vs ise boktan bir is cikartmissin demektir. bunu ihya edemezsin pek.

bu dizi boktandi. hatirlamadigim onemsiz bir bolumunde biraktim (ama konu son derece vasat oldugu icin son bolumunu bi acar izlerim. bakayim halen boktan mi, yoksa girtlaga kadar boktana mi donmus)

konu zaten pögğh seviyede ve senaryo "bir ara yazariz yeeaaa" kivaminda idi. belki tum konsepti yok edip, herkesi kovup sadece dizi ismini koruyarak yeniden baslamis ve de saniyorum ancak bu sekilde diziyi toparlamis olabilirler...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...