BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ya milliyet de yazıo da adamın aliesi gs de oynaması için baskı yapıomş o kötü... ali cansun verilmesin ya o kötü olur baya[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bitch bende onu dedım ıste adamın aılesı ve kendısı 6s lıymıs zaten[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: -Wissy, 07 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki: "Istemiyor iyi oynayamaz." demek mantikli degil.BJK'de oynamak istemedigini zannetmiyorum.Sadece GS'yi tercih etmi$.Buyuk ihtimalle daha cok para veriyorlardir. Ama eger bonservisi BJK'ye giderse gider orada oynar...Gayette iyi oynar.Oyle "Ben GS istiyordum burada iyi oynamayayim." gibi sacma bir mantik olamaz.[hline]tHe Original fi$h +8347847384738 prosöfyönel oyuncu bööle olr eer ztn oyjniyamam derse o adam porf. deildr[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 zamanında figo da realde oynamam diyordu :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 adam ısrarla benim galatasaray'a sözüm var derken beşiktaş yönetimi niye bukadar ısrar ediyorki onu anlamadım okan büyük ihtimal beşiktaş'a gidicek gibi gözüküyor bu haliyle, okan'a başarılar gidiceği takımda ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 seneye 2 takımla mücadele etmek zor olcak simdi her maça git para kalmaz ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 OHA be okan'ı da sahiplendiler daha almadan yuh haha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ne heyecan yapıyonuz hala, az önce gördüm tv'de ilhan cavcav açıkladı bjk'li okan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Mephisto_, 07 June 2003 13:46 tarihinde demiş ki: adam ısrarla benim galatasaray'a sözüm var derken beşiktaş yönetimi niye bukadar ısrar ediyorki onu anlamadım [hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Forumların en objektif olamayan adamı seçildin -Wissy'yi bu konuşmasından dolayı:"Istemiyor iyi oynayamaz." demek mantikli degil.BJK'de oynamak istemedigini zannetmiyorum.Sadece GS'yi tercih etmi$.Buyuk ihtimalle daha cok para veriyorlardir. Ama eger bonservisi BJK'ye giderse gider orada oynar...Gayette iyi oynar.Oyle "Ben GS istiyordum burada iyi oynamayayim." gibi sacma bir mantik olamaz.---}Örnek al[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 peki örnek alırım... lol[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 mesela hagi beşiktaş'a veya fener'e gitse başarılı olabilir miydi ? hayır... okan'da bu yapıda bir insan ise, başarılı olur mu ? hayır.. izleyelim ve görelim...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Adam gs li ise ben istemem takımda.Mondragon olayına dönmesin buda, sonunda biz zararlı çıkıyoruz.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 cordoba gelmişti size, daha karlı çıkmıştınız ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kesın olarak anlasmıs bjk artık,basarılı olup olmayacagını gorucez seneye.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kanal D haber "Beşiktaşlı Okan BJK ile anlaştığı için mutlu olduğu ve çocukluk hayallerinin gerçekleştiğini söyledi." dedi. Artık ne kdr doğru ümit milliler döndüğünde anlıycaz[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Mephisto_, 07 June 2003 20:40 tarihinde demiş ki: mesela hagi beşiktaş'a veya fener'e gitse başarılı olabilir miydi ? hayır... okan'da bu yapıda bir insan ise, başarılı olur mu ? hayır..izleyelim ve görelim...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Lol... 1-Sen Okanın Hagi yapısında bir futbolcu olduğunu nerden anladın hemen? 2-Hagi ile Okanın ne alakası var?(biri sağ kanat-biri ortasahanın ortası) 3-Hagi Gs ye gelmeden önce gsli miydide bjk ve fbde oynayamasın?[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 amaç saha dışındada gs den üstün oldumuzu göstermek mantıı war psikolojik olarakta yenmek lazm...[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 lol noel baba ne diyorsun yahu ? ben insanın duygusallığından bahsediyorum sen bana biri orta saha bir sağ kanat diyorsun birde dikkat et son fiile mesajdaki şöyle mesajları okumadan cevap vermeye kalkıp komik duruma düşmeyin yahu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Of abi okanı aldık sağ kanat halloldu.Şimdi de Uğur İnceman'ı alıyormuşuz lucescu yeni prensim olacak o benim falan diyomuş.Of yılın takımını kuruyoruz. Ayrıca gençlere o 3 oyuncuyu 2 sene kiralık olarak verdik...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ramses ciddi misin? yani harbi öyle mi nerden duydun inşallah kiralıktır ya ama o zaman çok büyük kazık atmış oluruz ki cavcavın buna izin vermesi imkansız. yani sayfanın ucuna köşesine eklenmiştir o madde varsa :P inşallah öyledir ama sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 1.6 milyon$ + 3 oyuncu verdi beşiktaş yani cavcav sitsen o adamların hepsini kiralık almaz yoksa berkant-pinto-batista'yı 10 kere tercih etmesi lazımdı yanlış iletmiş bence arkadaş[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehuae bikaç yerde daha kiralık diye okudum ys inşallah öyledir naptılar acaba cavcava :) dediğin gibi siksen yapmaz böle bişi eauhhea neyse bakalım eğer öyleyse gençler gibi bir takımda pişmeleri süper olur ama sanmıyorum pek yani cavcav hakkaten siksen kabul etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yahu galatasaraylı adam öyle iş yapar mı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 doğruysa cavcav hayatının kazığını yemiş yesinler öyle galatasaraylıyı, kesin beşiktaşlı olmuş[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Nukem ya türkçe hatası yaptın yada biz okan ı almadık kiraladık :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar