Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjklilere duyurulur:Okan KOÇ artık beşiktaşlıdır.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya milliyet de yazıo da adamın aliesi gs de oynaması için baskı yapıomş o kötü...
ali cansun verilmesin ya o kötü olur baya[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock:
:tebrikz:
:yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma:
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 07 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki:
"Istemiyor iyi oynayamaz." demek mantikli degil.BJK'de oynamak istemedigini zannetmiyorum.Sadece GS'yi tercih etmi$.Buyuk ihtimalle daha cok para veriyorlardir.
Ama eger bonservisi BJK'ye giderse gider orada oynar...Gayette iyi oynar.Oyle "Ben GS istiyordum burada iyi oynamayayim." gibi sacma bir mantik olamaz.[hline]tHe Original fi$h

+8347847384738
prosöfyönel oyuncu bööle olr eer ztn oyjniyamam derse o adam porf. deildr[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock:
:tebrikz:
:yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma:
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
adam ısrarla benim galatasaray'a sözüm var derken beşiktaş yönetimi niye bukadar ısrar ediyorki onu anlamadım

okan büyük ihtimal beşiktaş'a gidicek gibi gözüküyor bu haliyle, okan'a başarılar gidiceği takımda ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 07 June 2003 13:46 tarihinde demiş ki:
adam ısrarla benim galatasaray'a sözüm var derken beşiktaş yönetimi niye bukadar ısrar ediyorki onu anlamadım
[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Forumların en objektif olamayan adamı seçildin
-Wissy'yi bu konuşmasından dolayı:"Istemiyor iyi oynayamaz." demek mantikli degil.BJK'de oynamak istemedigini zannetmiyorum.Sadece GS'yi tercih etmi$.Buyuk ihtimalle daha cok para veriyorlardir.
Ama eger bonservisi BJK'ye giderse gider orada oynar...Gayette iyi oynar.Oyle "Ben GS istiyordum burada iyi oynamayayim." gibi sacma bir mantik olamaz.
---}Örnek al[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
mesela hagi beşiktaş'a veya fener'e gitse başarılı olabilir miydi ?

hayır...

okan'da bu yapıda bir insan ise, başarılı olur mu ?

hayır..

izleyelim ve görelim...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
Adam gs li ise ben istemem takımda.Mondragon olayına dönmesin buda, sonunda biz zararlı çıkıyoruz.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Kanal D haber "Beşiktaşlı Okan BJK ile anlaştığı için mutlu olduğu ve çocukluk hayallerinin gerçekleştiğini söyledi." dedi. Artık ne kdr doğru ümit milliler döndüğünde anlıycaz[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 07 June 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
mesela hagi beşiktaş'a veya fener'e gitse başarılı olabilir miydi ?

hayır...

okan'da bu yapıda bir insan ise, başarılı olur mu ?

hayır..izleyelim ve görelim...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Lol...
1-Sen Okanın Hagi yapısında bir futbolcu olduğunu nerden anladın hemen?
2-Hagi ile Okanın ne alakası var?(biri sağ kanat-biri ortasahanın ortası)
3-Hagi Gs ye gelmeden önce gsli miydide bjk ve fbde oynayamasın?[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
lol noel baba ne diyorsun yahu ?

ben insanın duygusallığından bahsediyorum sen bana biri orta saha bir sağ kanat diyorsun

birde dikkat et son fiile mesajdaki

şöyle mesajları okumadan cevap vermeye kalkıp komik duruma düşmeyin yahu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
Of abi okanı aldık sağ kanat halloldu.Şimdi de Uğur İnceman'ı alıyormuşuz lucescu yeni prensim olacak o benim falan diyomuş.Of yılın takımını kuruyoruz.
Ayrıca gençlere o 3 oyuncuyu 2 sene kiralık olarak verdik...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
ramses ciddi misin? yani harbi öyle mi nerden duydun

inşallah kiralıktır ya ama o zaman çok büyük kazık atmış oluruz ki cavcavın buna izin vermesi imkansız. yani sayfanın ucuna köşesine eklenmiştir o madde varsa :P

inşallah öyledir ama sanmıyorum
Mesaj tarihi:
1.6 milyon$ + 3 oyuncu verdi beşiktaş

yani cavcav sitsen o adamların hepsini kiralık almaz

yoksa berkant-pinto-batista'yı 10 kere tercih etmesi lazımdı

yanlış iletmiş bence arkadaş[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
ehuae bikaç yerde daha kiralık diye okudum ys inşallah öyledir naptılar acaba cavcava :) dediğin gibi siksen yapmaz böle bişi eauhhea

neyse bakalım eğer öyleyse gençler gibi bir takımda pişmeleri süper olur

ama sanmıyorum pek yani cavcav hakkaten siksen kabul etmez
  • Yeni Oluştur...