Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjklilere duyurulur:Okan KOÇ artık beşiktaşlıdır.

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
-Wissy, 07 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki:
"Istemiyor iyi oynayamaz." demek mantikli degil.BJK'de oynamak istemedigini zannetmiyorum.Sadece GS'yi tercih etmi$.Buyuk ihtimalle daha cok para veriyorlardir.
Ama eger bonservisi BJK'ye giderse gider orada oynar...Gayette iyi oynar.Oyle "Ben GS istiyordum burada iyi oynamayayim." gibi sacma bir mantik olamaz.[hline]tHe Original fi$h

+8347847384738
prosöfyönel oyuncu bööle olr eer ztn oyjniyamam derse o adam porf. deildr[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock:
:tebrikz:
:yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma:
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 07 June 2003 13:46 tarihinde demiş ki:
adam ısrarla benim galatasaray'a sözüm var derken beşiktaş yönetimi niye bukadar ısrar ediyorki onu anlamadım
[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Forumların en objektif olamayan adamı seçildin
-Wissy'yi bu konuşmasından dolayı:"Istemiyor iyi oynayamaz." demek mantikli degil.BJK'de oynamak istemedigini zannetmiyorum.Sadece GS'yi tercih etmi$.Buyuk ihtimalle daha cok para veriyorlardir.
Ama eger bonservisi BJK'ye giderse gider orada oynar...Gayette iyi oynar.Oyle "Ben GS istiyordum burada iyi oynamayayim." gibi sacma bir mantik olamaz.
---}Örnek al[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 07 June 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
mesela hagi beşiktaş'a veya fener'e gitse başarılı olabilir miydi ?

hayır...

okan'da bu yapıda bir insan ise, başarılı olur mu ?

hayır..izleyelim ve görelim...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Lol...
1-Sen Okanın Hagi yapısında bir futbolcu olduğunu nerden anladın hemen?
2-Hagi ile Okanın ne alakası var?(biri sağ kanat-biri ortasahanın ortası)
3-Hagi Gs ye gelmeden önce gsli miydide bjk ve fbde oynayamasın?[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ehuae bikaç yerde daha kiralık diye okudum ys inşallah öyledir naptılar acaba cavcava :) dediğin gibi siksen yapmaz böle bişi eauhhea

neyse bakalım eğer öyleyse gençler gibi bir takımda pişmeleri süper olur

ama sanmıyorum pek yani cavcav hakkaten siksen kabul etmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...