RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Grom sahne olayını da iptal ettim bademciklerimi aldıılar benim boğaz enfeksiyonu geçirdim dün akşam ümraniye hayat hastanesinde kaldım gece hep dondurma yedim ühühüh ağlıcamö yaaa
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 geçmiş olsun eğer bu cuma olursa gelirsin ben gelirsem beklerim
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu cuma ölümüne gelirim abi kafayı yerim
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aç[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aç abi hemen[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Buluşmaya gelmeyip 12 saat uyumak... rulz.[signature][hline]?
Granader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yok be buluşma daha güzel bende wardım =P[signature][hline]Thrust is a weakness...
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 beyler ben cuma gunu gelemiyebilriim bilmiyorum gelebilriimde bakarız:D
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Çok gördük bunlardan biz. Çok katıldık bunlara biz. Paticik üyeleri barındıran fakat o maksatla olmayan bir buluşma ; Holiest of altars. Metalon, Ba's ............................. Bi kere ben varım, griz var, obscura var, head var, hella var, be0wulf var, moonch1ld d@ l33t var, Enrique var, Marco (hmm) niceleri var. [signature][hline]I feel, I feel like, all the people in the world are trying to drive me crazy, and here I'm going crazy, nuts.Lunatic.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 25 Ocak 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 25 Ocak 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu arada resimler nerde[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Refreshliyince geliyorlar cici.[signature][hline]I feel, I feel like, all the people in the world are trying to drive me crazy, and here I'm going crazy, nuts.Lunatic.
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gözükmüyor resimler Alexi?[signature][hline]...Techno Cocaine...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Git linklerine bak o zaman. Bende gözüküyorlar.[signature][hline]I feel, I feel like, all the people in the world are trying to drive me crazy, and here I'm going crazy, nuts.Lunatic.
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yaw soyle guzeldi boyle guzeldi demeyin zaten sinirim bozuldu gelemedim diye iyice uzuluyorum neyse hafta sonu yapsakmı acaba ??[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bi kere kacırdın ama uzulme yeni bulusma var ona gidersin;)
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yaw bide kadıkoy avrupa yakasındakiler için birazcık kasıy ozelliklede benim gibi uzakta oturanlar için taxim falan yapamazmıyız hem gitcek nrigile iççek daha fazla yer olur[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 alexi kimin albümünde bu resimler?? ne linkten gözüküyo ne normalden... kimin albümü söle ordan bakayım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 olm gelemedim layn, son dakika stüdyosu, wallahi suçum yok :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu arada Bonus niye sen az kalıp gittin hemen bize bye demeden he?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Cthulhu_, 26 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki: alexi kimin albümünde bu resimler?? ne linkten gözüküyo ne normalden... kimin albümü söle ordan bakayım.. Praw'Inda benimde bonepart'ında başkalarınında var.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmm ilk telefondan sonra sessize aldim, 11 saat kadarda uyudum.. ne guzel uykuydu o oyle, kusura bakmayin beni arayan arkadaslar :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 resmen saçmalamış sturm sabahlama işlemi kadıköyden daha rahat olur taksimde[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Öne çıkan mesajlar