Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.İstanbul Paticik Tavla Ve Nargile Organizasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grom sahne olayını da iptal ettim bademciklerimi aldıılar benim boğaz enfeksiyonu geçirdim dün akşam ümraniye hayat hastanesinde kaldım gece hep dondurma yedim ühühüh ağlıcamö yaaa
Mesaj tarihi:

Çok gördük bunlardan biz.
Çok katıldık bunlara biz.

Paticik üyeleri barındıran fakat o maksatla olmayan bir buluşma ;

Holiest of altars.
Metalon, Ba's .............................
Bi kere ben varım, griz var, obscura var, head var, hella var, be0wulf var, moonch1ld d@ l33t var, Enrique var, Marco (hmm) niceleri var.
[signature][hline]I feel, I feel like, all the people in the world are trying to drive me crazy, and here I'm going crazy, nuts.Lunatic.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 25 Ocak 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 25 Ocak 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
yaw soyle guzeldi boyle guzeldi demeyin zaten sinirim bozuldu gelemedim diye iyice uzuluyorum neyse hafta sonu yapsakmı acaba ??[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Mesaj tarihi:
yaw bide kadıkoy avrupa yakasındakiler için birazcık kasıy ozelliklede benim gibi uzakta oturanlar için taxim falan yapamazmıyız hem gitcek nrigile iççek daha fazla yer olur[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 26 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
alexi kimin albümünde bu resimler??
ne linkten gözüküyo ne normalden...
kimin albümü söle ordan bakayım..

Praw'Inda benimde bonepart'ında başkalarınında var.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Mesaj tarihi:
hmm ilk telefondan sonra sessize aldim, 11 saat kadarda uyudum.. ne guzel uykuydu o oyle, kusura bakmayin beni arayan arkadaslar :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...