Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ama outlook ile en iyi mail clientlardan birini kullaniyor olacaksin, ayni zamanda ms office de bedava icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 zaten windows'ta outlook ve office olmasa bi boka benzemeyecek. adamlarda bi onlar var. ama msn programlarida epey iyi. tey tey google productlarini unut dedin. bi tik dustu simdi. ulan telefonda iyi ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ya iste guzel bi browserla is hallolur aslinda. Edge in nasil compile edilecegine bagli. Win10de mobil cok daha on planda olcak falan diyolardi bi donem, bakalim ne kadar gercekciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 en guzeli ben kasima kadar bekliyim su bb venice'e kadar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 aga bir diger sorum su. benim icin onemli bir durum. applerin bildirimleri saglikli mi calisiyor ? yani iphone'daki gibi app bildirim ayarlarini istedigimiz gibi basitce yapabiliyor muyuz ? androidteki bildirim muhabbeti dunyanin en boktan bildirimi cunku ayar diye bir seyde yok adam akilli. yani mesajlar gozukmeyecek hangi abi abla yazdi onu goreyim yeter. facebook vs bildirimleri insan gibi karsima ciksin falan. bugun nokia ve microsoftu inceledim. rusyada epey ucuz. dediginiz gibi yeni modeli bekleme taraftariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 fb messenger in bildirimleri cifter cifter geliyor bende belki benim tlf a ozgu bi dingilliktir bilemedim ama onun haricinde bildirimlerde bi sıkıntı gormedim 2 seneyi gecti L920 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 windows 10 mobile update geldi sonunda. nasıl ilk izlenimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Win10 degil de mixradio kapanmis lan haydaa.cevrimdisi listelerini kullaniypdum. Wpde var mi bole radyo baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 parayı ver al spotify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 çevrimdışı radyo oluyo muydu spotifyda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Baya bi cihaza official çıkmamış, ben de release preview'u kurdum. Batarya ömrü düştü baya (2 gün falan oldu), hız olarak da yetmedi sanırsam benim 1320. App arası geçişlerde 1-2 saniye loading çıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 anneyle babada var, hiç yapmayayım madem update düşüyosa batarya ömrü. ui değişmiş mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 valla bence zaten güzel olan 8 görüntüsü 10 ile daha da güzel olmuş. yalnız geçerken saçmaladı microsoft hesabını ekletmedi. fabrika ayarlarına döndürdükten sonra kendine geldi. Batarya kullanımında da ben fark göremedim. spotify offline radyo yaptırmıyor da kendi kaydettiğin şarkıları offline çalma özelliğini açarsan dinleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar