Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 şu 500 kioluk çiçekliklerdne koyup park yerini kapatıyorlar, belediye mi bakıyor, kim ilgilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Büyükşehir belediyesi hemşeri hattı ilgileniyor izmirde. [email protected] mail adresleri. Fotoğraf da atıyorsun geliyor zabıta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kaldırıma parkedememiş kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Hiç kimsenin trafik komisyonu kararı olmadan yolu işgal etme hakkı olmadığı için trafik polisi bile işe yarıyabilir çağırınca. Ama belediye de ceza yazarak kaldırtır. Kaldırtması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 polisinonu kaldırtcak ekipmanı var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 şöyle oluyor, ihbar ediliyor, belediye zabıta geliyor, apartman yöneticisine "kaldırın" diyor, apartman yönetimi kaldırıyor, ertesi hafta o çiçekliğin yerine sabitlenmiş turuncu baba konuluyor (eğer otopar girişi vs ise ve oraya parke den araçlar otopark giriş çıkşını engelliyorsa) özet olarak; belediye zabıtası ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ok belediyeler yazdım otopark girişi 5 metre filan park yeri azalsın diye 2 tarafada koymuş vizdansızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 otopark girişiyse 1-2 haftaya turuncu baba dilkerler oraya en azıdan bi 20-30 cm kazanırsın aslında benzeri bizde oldu bizim de otopark girişi geniş o yüzden sokağa park eden arabalar otopark girişine doğru burnunu, ardını sokuyordu ama yol dar olduundan manevra yapamıyorduk en son kavga çıktı ardından beton saksı koyduk, belediye geldi saksıyı kaldırttı ertesi hafta belediyeden onay alarak ikişer tane baba diktik şimdi kafamız rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 adı cidden baba mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Oha yannız iskele babası falan da oha şimdi aydınlandım lan iskele babasımıyım ben dediklerinde farklı şeyler geliyordu aklıma. Neyse bugün de birşey öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Millet izmirde araba parketmesin diye dükkanının önüne koyuyor. saksılar yüzünden komple parkedilemeyen sokak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bizde de benzer bir olay var, adam kapısının önüne 3 tane sabit olmayan ikaz dubalarından koyuyor, evet yanlış duymadınız 3 tane, akşama kadar onlar orda kalıyor, kimse park edemiyor, akşam kocaman servisini getiriyor, göt kadar sokakta dubaları kaldırıp oraya park ediyor ve bunu 1 aydır yapıyor, birkaç kere uyarıldı ama orta çağ misali, teksasvari tepki veriyor, haliyle 1vs1 atılmıyor adamla, ağır manyak çünkü. Belediyeye şikayet edeyim diyorum da bunu anonim yapmadıkca adamla yine yüz göz olucam ki kan gövdeyi götürür artık herhalde, yüz göz olmadan bu işin bir oluru var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 50 liraya çıkışta bıçaklatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 erkek olacaksın, psısırık olmaycaksın biraz yürek cesaretin olcak adam zaten R yapar biyifdi ımı biz ırıbımızı kıyımıyrız dersen gg no rmk edit 1.90 120 kg de iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 500 kg çiçeği sırtlanaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ben 1,5 sene önce Beşiktaş'ta bir tanesini farketmeyip çarptım bunlara. Koymakla kalmamışlar bir de siyah beyaza boyamışlar ki spor aşklarını tam olarak farkedemeyip arabalar zarar görsün diye. Başıma çok sorun açtı bir de o kaza. Önce üzerinde durmayıp devam ettim tabiki, meğerse böyle karşı taraf olmayan kazalarda polis çağırıp tutanak tutturmak gerekiyormuş. Kiralık araç olmasına rağmen beyan tutarını aştığı için uzun süre tutatak tutturabilmek için düşündüm, uğraştım, polislere sordum fakat tutmuyorlar. Sonra bir şekilde filo yöneticisi sağolsun halletti. Bilginiz olsun, çarparsanız sonra ilgilenirim diye bırakıp gitmeyin. Polisi arayıp tutanak istemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 saksıya ne oldu bilmiyorum ama ghurda bir araç vardı onu çektiler duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bu cicekliklerden birisi yuzunden sag arka tamponda 2 yildir yaptirmadigim cok canimi sikan bir kirigim var. duran arabaya arkadan gelip geciren bir gerizekali yuzunden ayni bolgede parca boyam da vardi onceden, o da ciceklige vurunca dokuldu. sensor seviyesinin altinda kaliyor bunlar, ottugunde fren koydum ama acele donmeye calistigimdan artik cok gecti. yolu tikamadan hizli diger istikamete doneyim derken geri geri girdim bunlardan birisine. adamin yerine park etmeye falan da calismiyordum yani. koyanlarin allah belasini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar