monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Merhaba Bulundugumuz apartman eski bir apartman catinin altinda bulunan beton kisimdan alcilar ve beton dustu gecende asagiya neyseki kimse gecmiyordu asagidan kimse zarar gormedi. 2-3 ay once toplanti yapildi kimse yonetici olmak istemedi bizim kat yonetici oldu (2 daire var total zaten) karsi dairemizde bulunuyor karar defterlerleri falan makbuzlari karsi daire veriyor. Resmi bir durum yok anladigim kadariyla cunku yoneticilik icin bir suru prosedur varmis para falan yatiriliyomus vsvs . bizim apartmandaki yoneticilik sadece anladigim kadariyla birseyler yurusun isler yapilsin diye var. Birkac mantolamaciyla gorusuldu fakat bir turlu isler baslamadi. Durmadan bir erteleme oluyor. Biz sadece o yikilan kismi duzelttirelim simdilik diyoruz ama digerleri mantolama istiyor ok diyoruz fakat bir sonuca varilmiyor. Korkum bir sonraki alci beton dususunde asagidan birilerinin gecisi ve kotu sonuclarin dogmasi. Boyle bir durumda kime patlar ? bizim daire bir imza falan da atmadi yoneticilikle ilgili sozde yari aidat veriyoruz sadece. Biran once mantolama isleri baslasa da tedirginligim gecse diye bekliyorum ama 100 200 liralik is degil ki hemen halledelim. Yasal olarak sorumlular kim olur nasil onlemler alabilirim yardim lutfen Telefondan yazdım paragraflara dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 abi paragraf kullanmayı ogrenın gozunuzu seveyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ÇU;OM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 hukukçu arkadaşlar yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 abi yasalını ne yapacakasın senin anan babaının kafasına düşse dava mı açarsın adam mı vurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kimseye patlamaz allahın takdiri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 said: şöyle ki apartman daki daire sahiplerinin sorunmluluğundadır. maddi manevi cezalar ev sahiplerine kesilir. Apartman yöneticiliğinin zorunlu olduğu durumlarda seçilmemiş ise gönüllü yoksa o zaman en yaşlı apartman sahibi yoksa apartman sakini yöneticilik grevini üstlenir(meclis gibi). yukarıdaki apartman yöneticisi bir abimden lakin yasal olalrak bulamadım ben bunu henüz biyerde. belediyeye şikayette bulunursanız ceza kesmekle tehdit edip bir an önce yapmanızı sağlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Rerore said: abi yasalını ne yapacakasın senin anan babaının kafasına düşse dava mı açarsın adam mı vurursun biz zaten bir sıkıntı olmadan işleri hallettirmek istiyoruz ama bu işler çoğunlukla oluyo tek başımıza karar veremiyoruz. gidip belediyeye isimsiz ihbar falan mı yapsam ki. hayır bir de adamlardaki rahatlık ya, tatile falan gidicekler hiç bu durumlar umurlarında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Dediğim gibi belediyeye şikayet et zabıta falan gelsin yükümlüğü ev sahiplerine kalıyor denilsin tutuşur yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 muhtemelen bütün apartman birleşip yönetici buydu diye şahitlik ederse yasal yükümlülük doğar :) ayrıca o beton kısım birisinin dairesinin duvarına falan denk geliyorsa sigortadan yaptırabilir belki o daire orayı. ilgili daireyi korkut çatı başınıza çökebilir diye en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ilgili daire kendi zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Daireye denk gelmez catinin duvari orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/QP8eI2H.png şurası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 mimarsınız sanırım... adsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 belediyeye şikayet edeceksini abi en güzeli, bizim kiradaki dairenin balkonundan aşağı bi parça sıva dökülmüş diye zabıta günde 5 kere aradı yaptırdınız mı hani geldim bakıyorum hala aynı falan diye. usta bulana kadar çatladım kimse erişemiyo lanet öyle bi yerden düşmüş ki neyse en son tarzan gibi bişi buldum yaptırdım sddsf. bir de aynı şekilde oturduğumuz apartmanın tepesinden düştü saçak diyorlar herhalde o kısım, hem de öyle bir düştü ki alttan geçen biri olsa ölürdü büyük ihtimalle allah korusun. apar topar hemen usta getirildi bütün saçağı döktürdük yeniden yaptırdık. sıva bi yerden dökülmeye başladı mı devamı da geliyor çünkü, gelip geçerken çok dikkat edin koşarak falan geçin hatta kontrol ettikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar