Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Merhabalar, Birkaç ay önce 2005 model 70k km'de bir honda civic'imiz oldu, araba yeni bakımdan çıktı, km'si düşük, tertemiz araç ancak bu arkadaş inanılmaz yakıyor, belki otomatik vites olmasından yada vtech muhabbetinden midir bilemicem ama ben benzinine yetişemiyorum, bu modellerin lpg'yle iyi uyumlu olduklarını okudum, arabalardan pek anlamayan biri olarak sizlerden lpg markası önerisi istiyorum, sanırım işçilik de önemliymiş bu muhabbette, önerebileceginiz servis, marka, usta vb çok makbule geçer, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Markadan çok işçilik önemli. Zaten hepsi yabancı ve düzgün markalar. Sorun yaşayanlar %99 montaj işçilik düzgün olmamasından yaşıyor. Markadan çok taktıracak yer araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 honda kendi servisinde brc takıyor, uygun fiyat verirlerse düşünebilirsin yalnız fiyatları yapacağın km yi iyi karşılaştır benzin, lpg ye göre daha çok ucuzlaması muhtemel ışıd rafineri kurarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar