EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ballı olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 günübirlik yaşamaktır,olayları kafana takmamaktır[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 para + sağlık + iq[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 25 Ocak 2005 18:52 tarihinde demiş ki: tutku ve süt harika gidiyo(tercihen biskrem de olabilir) Okuyunca istemeden çığlık attım. Evet istemiodum ama attım..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Dungeon_Master, 25 Ocak 2005 19:43 tarihinde demiş ki: said: Blizzard_IcedEye, 25 Ocak 2005 18:52 tarihinde demiş ki: tutku ve süt harika gidiyo(tercihen biskrem de olabilir) Okuyunca istemeden çığlık attım. Evet istemiodum ama attım.. hayatın sırrı burda dostum tutku süt ve çığlık atmak[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gulmek. ama yarilmamak[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vazocu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 şimdi uzun yaşamın formülünü veriyom ahada verdim 4kerten kele kuyruğunu hafif ateşte kavurun üzerine miski anber dökün(66.25 çay kaşığı) 0,0000023 kepçe kaşığı fare zehri sonra bunu en gıcık olduğunuz insanlara içirin ohhh sonra ne sitres ne sinir gel keyfim git keyfim durumları yani başaka sorun[signature][hline]Gah çıkarım gök yüzüne seyrederim alemi; Gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Rahat olucan stressiz olucan hiç 1 şeyi dert etmicen... Küçükken ayaği kirilmiş dizini felen bükemio okula gidememiş okuma yazma bilmio cahil.. Kadin bütün gün ewde otirio kadin programlarini izlio hiç 1 derdi yok 65 yaşina geldi hiç hastalanmadi daha bel ağrisi, şeker, kolestrol hiç 1 şeyi gömücek hepimizi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 stres olmayacak , yeterli.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bedeni doğduğu anda dondorup, içinde bulunduğu yer-laboratuar?- yıkılana kadar öyle kalmak.(ki baya uzun sürmesi gerek) ondan sonra tekrar dondurulacak yeni bir yer bulmak.[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Hamish, 25 Ocak 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Rahat olucan stressiz olucan hiç 1 şeyi dert etmicen... Küçükken ayaği kirilmiş dizini felen bükemio okula gidememiş okuma yazma bilmio cahil.. Kadin bütün gün ewde otirio kadin programlarini izlio hiç 1 derdi yok 65 yaşina geldi hiç hastalanmadi daha bel ağrisi, şeker, kolestrol hiç 1 şeyi gömücek hepimizi :) bütün gün evde otursam 25ten önce ölürüm heralde :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hızlı yasa erken öl cesedin yakısıklı olsn ;) (allah göstermesn taby :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Mirluin, 25 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki: said: Hamish, 25 Ocak 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Rahat olucan stressiz olucan hiç 1 şeyi dert etmicen... Küçükken ayaği kirilmiş dizini felen bükemio okula gidememiş okuma yazma bilmio cahil.. Kadin bütün gün ewde otirio kadin programlarini izlio hiç 1 derdi yok 65 yaşina geldi hiç hastalanmadi daha bel ağrisi, şeker, kolestrol hiç 1 şeyi gömücek hepimizi :) bütün gün evde otursam 25ten önce ölürüm heralde :p Abi kadin öyle alişmiş yani...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yourt yiyn euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 never mind takılın[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 erken ölmemek[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: -Mix-, 25 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 25 Ocak 2005 17:38 tarihinde demiş ki: aşk = mutluluk =o) aşk=mutsuzluk aşk = ölmek reslenmeyi daha bulan olmadı[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gülmek gerçekten ömrü uzatıomuş (bkz: ben paso gülerim :p).Ama çok gülmemek lasım mazallah gelecekte çok fazla yüz kırışmasına neden olabilir :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ölümü hatırlamak, hem de sık sık. (çok ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ben bol bol gülerim, ama çoğu zaman da depresifimdir, dengesizim yani.. Şimdi ben ne kadar yaşayacam o zaman =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 17 yıl daha[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ne kadar yasicagina sen karar veremezsinki =) ama yasadigin sürece dolu dolu yasicaksin..[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hızlı yaşa genç öl, en güzeli =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sonunu düşünerek yaşanır mı be..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 uzun yaşarsan uzun süre yaşlı olarak yaşarsın yaşlılık zor be.mutlu yaşamın sırrı ne o lasım haşmetime[signature][hline]Angelica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar