Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun Yaşamının sıırı nedır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diab senin dediğin ömrü kısaltır be :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- ?!
Mesaj tarihi:
nalaka yaw
mutluluk bence yaşama yaşam katar
sevmek ve sevilmek ise mutluluk verici olduğundan
aşk = mutluluk = uzun yaşam

=o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
said:
FakeAccount, 25 Ocak 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
said:
fordcus, 25 Ocak 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
insan yaşlanınca ölebilir.

insan yaşlanmadan ölebilir.
ölür dememis dikkatini cekiorum olebilir demis. karizma olmuyorsunuz bole atlayınca.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sex.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
W3r3wolf, 25 Ocak 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
Diab senin dediğin ömrü kısaltır be :)

yok ömrü kısaltan ya karşılıksız aşk, yada aşkın bitmesi[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
TUTKUUUU[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
tutku ve süt harika gidiyo(tercihen biskrem de olabilir)[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zhuahuuhauha[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
hiç bisiyi takmamak....
gamsiz olmak...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
antreman yapmak, sağlıklı beslenmek, her gün minimum 3 kişi döverek sinir barınızı her zaman minimumda tutmak[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 25 Ocak 2005 17:38 tarihinde demiş ki:

aşk = mutluluk
=o)

aşk=mutsuzluk[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
  • Yeni Oluştur...