Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet buda son versionu balonu tamamen bitti şimdi motor sistemleri servoları bugün ısmarladım cumartesiyede motor ile pervane için karşı tarafa gidicem pervaneler en kötü ihtimalle oyuncaktan sökülür yada balsadan yaparım daha hafif olur:) buraya koydum koment isterim http://www.deviantart.com/deviation/14469116/[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 çok güzel[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 baya iyiymis gelecek goruyorum :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 guzel olmus balonun.[signature][hline]taze bitti.
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aferin :D[signature][hline]90lıyım ama GURURLUYUM!!!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aha chem sonunda yapay olarak yörünge dışına gidecek :P ps: takdir ediyodum, halen takdir ediyorum[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 baloncu chemical :tebriks:[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ehieih ne hoş bişi bu,uçar işallah =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Taktir etmekle beraber soruyorum. Sen bunları millete göstermek içinmi yapıyosun. Yoksa uçtuğunu görünce alacağın zevk içinmi. Böle topicler açma bence Millet kızabilir.(ki haklılarda)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yamuk bu :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Chem 40 yaşında... Tahtadan insan yaptım! geppetto mübarek :)[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 guzel valla[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
mdma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 uctuğu zamanda resim isteriz baloncu kemikıl :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. fii tarihinde biri demişki: forumda ki herkes bir beta.
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 fransız televizyonunda zeplin çıktı dedim heralde ondan gaza geldi bööle gene.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yemek yapabiliyor mu bu ?[signature][hline]?
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yoklan ne yapacam foruma kendim için yapıyom tabi dünyada birtek ben yaşasaydım yapmazdım zevki olmazdı havasınıda atacaz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dur ben hemen tamamlayayım cevap gelmeden ''ozaman bi işe yaramaz'' :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yemek yapmasın, isterse gitsin uçsun. İşe yaramazdır. Ütü yapsın bari. Çamaşır yıkasın. Bekar evlerine istiyoz bunlardan.[signature][hline]?
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 patlarsa yere düşünce ekipmanları dağılmıyo[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 railgun'la vuralım aoehaoheoah...[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Chemical, 25 Ocak 2005 02:14 tarihinde demiş ki: patlarsa yere düşünce ekipmanları dağılmıyo üstünde zıplarız :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 RPG diye birşey var Chem.[signature][hline]?
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 alexi bul patlat rpg ile bende seni patlacam rpg ile olurmu:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kullandığın uçucu gaz ne? Yakma gene evi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yok zaten planı o sanırım. Hem zeplininin kalkışı için iyi bir ivme kazandırmak için hemde ilkinde başaramadığı misyonunu tamamlamak için toptan evi uçurur bu herif..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. [Bu mesaj nedanko tarafından 25 Ocak 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar