tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 http://www.wizards.com/magiconline/download_client.asp burdan magic onlinei download edip free triallini oynayabilirsiniz. arakdaslar trial dedigime bakmayin orjinal oyun bu. [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 26 Ağustos 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunca tarafından 26 Ağustos 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 normalde oyun paralı dimi?[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 oyun parali degilde kart satin almak parali bide account acarken 10 dolar oduyosunuz. ama acc acılınca 10 dolar degerinde kuponunuz oluyo kart aliyosunuz. accye para vemiyosunuz yani karta sadece.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Beleş 5 deckle başlıyorsunuz bu arada.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Download linki calısmıyor tunca[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sende sorun olmalı calısıyor. Wizards'ın sitesi zaten.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tamam download ediyorum şimdi.. dün acılmadı.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 . [Bu mesaj NexcaT tarafından 29 Ağustos 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 triali cektim ancak bir turlu ne install edebiliyorum nede (bir sekilde programi calistirdim) triale girebiliyorum , program icersinde trial veya log on (account actirdim) dugmesine bastigimda tik tik tik diye sesler seri halde geliyor ve kilitlenme oluyor, install dedigimde ise tos.txt dosyasinin downloadinda sanirim takiliyor ve install edilemiyor. acaba trialimi kalkti yoksa baska bir sorunum mu var tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Account almadan girmek oluor mu ?[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: tunca, 07 Eylül 2004 18:25 tarihinde demiş ki: oluo ama şahsen nezaman freede oynasam sinir krizi geçiriyorum. Bir insan arka arkaya 6 tane mana çeker miya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ya en güzeli karşılıklı birbirinizin yüzüne bak baka[signature][hline]Trash_ www.odun.oldum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 O daha güzel tabi ama herzaman oynayacak adam bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Dur indireyim hemen. Desteme geri dönüp, bi emperor oynayaım 2-3 dene[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bende çalışmıyor bu program ? Direk exception error verior. Var mı bu hata ile karşılaşan bir şahıs daha ?[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu oyun icin 1k ları gözden gecirin.[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 install diyorum ve kalıyo sonra hata veriyo sizdede oluyomu bu nasıl yükliycem ben bu oyunu yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 install diyorum ve kalıyo sonra hata veriyo sizdede oluyomu bu nasıl yükliycem ben bu oyunu yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Ben beta account aldım mtgo3'ün, bundan bahsediyruz dimi? Ama giremiyorum, hata veriyo, server sık sık kapanıyomuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 AÇıkken buldum serverı oynadım. Herrenkten birer tane core set, iki tane de boosterdan 5er tane verdi (unuttum adlarını, öyle magicçi değlim yani :) ) Arayüze ısınamadım, kartlar ufacık bıdıcık, göremiyorum, isimleri bile okunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 nasıl alınıyo mtgo3 betası =) ben normalini oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 v3'ün normali var m? Yahu beta yeni çıktı, senin oynadığın 2.küsür olmasın? MtGnin sitesinde yanda kocaman betayı indirin şeyi var, fileplanettan indirdim v3b7748 gibi bi kullanıcı adı verdiler, onunla oynuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 trial acc alamıyorum en free trial dene tusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aktiftablet said: v3'ün normali var m? Yahu beta yeni çıktı, senin oynadığın 2.küsür olmasın? MtGnin sitesinde yanda kocaman betayı indirin şeyi var, fileplanettan indirdim v3b7748 gibi bi kullanıcı adı verdiler, onunla oynuyorum.. heh beta client coktan live oldu ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar