Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani sıfır toleranstı lan uefa?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Senin yetersiz beynine argüman sunduk, 20 satır yazı yazdık alabildiğimiz maksimum cevap "sdfsdfsdfsd" olduğu için bu yolu deniyoruz ortam gevşeği kardeşim.

30 bin mesajın var bir tane 3 satır olan göremedim. E gereksizler ağaçta durmuyo işte sokakta, forumda falan geziyor, dünyanın gerçeği bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

Senin yetersiz beynine argüman sunduk, 20 satır yazı yazdık alabildiğimiz maksimum cevap "sdfsdfsdfsd" olduğu için bu yolu deniyoruz ortam gevşeği kardeşim.

30 bin mesajın var bir tane 3 satır olan göremedim. E gereksizler ağaçta durmuyo işte sokakta, forumda falan geziyor, dünyanın gerçeği bu.

Bence dünyanın gerçeği bu değil ya.

Nasıl argümanım ama?
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Pirvan said:

Bence dünyanın gerçeği bu değil ya.

Nasıl argümanım ama?

İyi bir başlangıç, denemeye devam. Yılmak, yorulmak yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bana ad hominem yapacak bir adam değilsin, CV yollasam okuyamaz en çok "WoT çekti asdfsdfdf" yazarsın, akabinde tecrübeli troll olduğun için burada birer satırlık birkaç yüz mesaj sallar savuşturursun.

O yüzden utanacaksan kendi embesilliğine utanmalısın. "Ben niye 2 satırdan fazla yazamıyorum, niye gevşek gibi sürekli sdfsdf yazıyorum" güzel bir çıkış noktası olabilir.

Şike diye birşey yok. Şu anda tamamen yeniden yargılama yapılıyor. Cemaat'in savcısıyla hakiminin verdiği karara inandıysanız şimdiki yargının verdiği karara da inanırsınız herhalde. İnanmayıp "konu fener ise kesin vardır" diye de düşünebilirsiniz tabi. Dava bitsin hele de.

Bu konuyla ilgili bir sürü kitap, makale, köşe yazısı yazıldı. Bi tarafımdan uydurduğum birşey değil. Kemalistinden AKPlisine, sosyalistinden liberaline birçok araştırmacı durumu söylediler, tek tek link vermeyeyim.

Ek olarak, Aziz'i hiç sevmeyen ve derhal s. olup gitmesini isteyen bir Fenerbahçe taraftarıyım.

(oha lan ciddi ciddi birşeyler yazdım) Afedersiniz genjler sdffsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi şirket seninki babuş, tipik kayseri çomarı egolu şirket sahibi

Dur tahmin edeyim: "Asdadffadasdfs Ltd. Şti."

Çok şükür ki hayatımda toplam 6 gün işsiz kaldım. Belki emekli olduktan sonra gelirim birer cümlelik teknik şartname yazarım. "Yea bizim ürün iyidir güzeldir sdfsdfsd"
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolla zerre alakası olmayan bir adamım. Sayılıdır bu bölümdeki mesajım da senelerdir.

Uzun mesaj yazınca haklı olacağını sanan, milletin SENİ ciddiye almadığı için sdfsdf yazdığını görmemeyi tercih edip, aklınca oradan milleti kategorize edip, kendi mesajlarında "UEFA NİYE KÖMÖ DÖŞÖRMÖDÖ FÖNÖRÖ" falan yazan ne pis, ne itici bir adammışsın ya. CV falan demiş bir de, komik midir nedir.

Tekrar ediyorum, futbolla zerre alakam yok ama kalkıp sırf yarandan gocunmamak için "Bence şike yok ya" fikrini savunmak, şu memlekette en hafif tabiriyle saflıktır. Fener-Galatasaray özelinde de demiyorum bunu, futbolun leş gibi siyasetle iç içe olduğu bir memlekette, sırf takımını savunmak için bu kadar safça mesaj atacaksan, lafı cuk diye yiyince susup oturmasını öğren bari, CV'ne yazarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden bir zeka geriligi mi var yoksa rol mu yapiyosun birader?

Kendi olmayan sirketinin uzerinden artistik yapiyosun ustune kayseri sirketi sahibimi misin diye laf sokuyosun.

O koltugu alirlar altindan, 3 sayfa cv ni dürüp sokarlar gotune "aa ama fenerbahce?" Diye kalirsin.

Cidden ben uzuldum durumuna, uzay-zaman kurtarain birader
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...