Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Türk'lerin şüphesiz ki Dünya tarihini etkileyen sayısız buluşları var. İşte sizin için bu icatları araştırdık... Bitmeyen piknik tüpü Sigara cepli çorap Topuğu basık ayakkabı Köpüklü su musluğu ve şampuan konulan şofben Elektrik sayacı durduracağı Döner pişiren mikrodalga Laf atan korna Minibüs arkasından para uzatmak için şoförün yanına kadar uzanan demir Çok amaçlı anne terliği Kurban kesme makinesi Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom'lu gözlük Düğmesine basıldığında 'dü-lüü' sesi veren akbil taklidi Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak Polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri Radarı 1 km geriden algılayabilen cep telefonu Kapkaççılar için tasarlanmış elektirikli çanta[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sözlükten okurduk biz ya, zahmet etmişsin[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bıktık sOzlukteki Yazıları buraya tasımayın senede 1 ve ya 2 defa uye alımı acılıyor : )[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 suser pati istemiyoruz :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya bende cıddı topıc sandım.Amcamın fln ıcatları var yazcaktım tuh[signature][hline]Chemical, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki: en süperi şeydir uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sözlüğü girmeyen patilerde var (bkz: zgrw) , onlarıda düşünmek lazım :) ben sözlüğün c/p yapılmasını destekliyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 türkleri hep ezmemekde lazım geçenlerde haberd egördüm 3 tekrlekli motorsiklet yapmışlar bence oldukça güzledi bir tane almayı bil düşündüm yaşım tutmadı :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 konunun adı deiştirsek üşenmedik sözlük ten çaldık filan daa gzl olurdu[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theoracle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu bana lombaktaki salak icatlarından alıntı gibi geldi biraz :) [Bu mesaj theoracle tarafından 25 Ocak 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: zgrw, 25 Ocak 2005 21:59 tarihinde demiş ki: sözlüğü girmeyen patilerde var (bkz: zgrw) , onlarıda düşünmek lazım :) ben sözlüğün c/p yapılmasını destekliyorum :) bende desteklerim ama en azından kaynak götersinler, ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arada güzel olanlar var bilmem farkındamısınız sözlükten çalma olsa bile:P Bitmeyen piknik tüpü sınırsız enerji Elektrik sayacı durduracağı Döner pişiren mikrodalga (niye çok güzel) Kurban kesme makinesi (sokaklarda kurban kesmeyi engeller) Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı Düğmesine basıldığında 'dü-lüü' sesi veren akbil taklidi (süper işte) Radarı 1 km geriden algılayabilen cep telefonu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sözlükten c/p yap ama kaynağını bleirt değil mi? hakın ben hep yapıyorum kaynak: ben[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Penthesilea, 25 Ocak 2005 21:35 tarihinde demiş ki: sözlükten okurduk biz ya, zahmet etmişsin kırmışsın adamın kalbin i. yok herif bak.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 c/p lerde kaynak belirtmek lazım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yillardir ayni tarz espriler, yavan buluyorum artik bunlari. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Caydıratör (kemik te vardı süper bişe bilen bilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar