Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Arattim ama dogru duzgun bi sonuc vermedi Simdi, bi kac gun sonra su yeni 3dslerden aliyorum. Malum sarj aleti cikmiyor kutudan. Sarj aleti alma planim var ama bolgesel farkliliktan dolayi sormak lazim diye dusundum. Sarj aletlerinin bolge ayrimi var mi? Ntsc 110, pal 220 evet de. Pal 3dsime pal sarj aleti alabiliyo muyum? Alirsam donusturucuye ihtiyac olmadan takip kullanabiliyo muyum? Nasl isliyor sistem?
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Tüm nintendo ds, dsi ve 3ds modellerinin türkiyede satılan adaptör muadilleri iş yapıyor. Benimki bozulmuştu muadil bir tane aldım hatta ucu usb. Şehirlerarası yolculukta süper oluyor usb uçlu şarj.
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Turkiyedeki sitelere bakiyorum ama usb uclu bulamadim bi turlu, nereden bulabilirim? Bi de orjinal nintendo chargeri mi almak daha iyi yoksa su 15-20 liraliklar da is gorur mu problemsiz? Edit: yani gittigidiyor tarzi bi yerden sarj aleti alip takip donusturucusuz kullanabilirim dogru mudur? Hop 2. Edit: n11 buldum sanirim, nasildir acaba? Butun cumlelerim soru isaretiyle bitiyor.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Aha bu işte. Al bundan telefonun şarjına tak bitti.
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 oha şifre verdim konu aç dedim hayatını yazmış, ne alalım gençler? ^^
Öne çıkan mesajlar