dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bingildak said: birisi olsa ben neden gideyim abi asdasdasd kimse yoksa neden o zaman ofise bosu bosuna para veriyorsunuz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 aradığım şeyde google drivedaymış bu arada tihihihi hallettim işimi ama baya eğitim kapsamlı oldu. pazartesi ilk iş ne var ne yok wd cloud a atacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 dana22 said: bingildak said: birisi olsa ben neden gideyim abi asdasdasd kimse yoksa neden o zaman ofise bosu bosuna para veriyorsunuz ??? abi yazın tatile gidiyoruz diye ofisi mi boşaltalım neden böyle zalımsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 pardon ya biz hic hastaneleri kitleyip gidemedigimiz icin ..dusunemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar