reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 evden cikarken boyamak nasi biseydir lan? sen aldiginda evin boyasi dandikse sen ne yapacaksin? bide zaten kiraci otururken, ev kendine kendine patlar catlarsa ztn ev sahibi odemek zorunda. senin odemen gereken kisim senin caktigin civilerden, yapistirdigin posterleri sokerken kalkanki boya kadardir gerisini ev sahibi kendi odesin. bu konuyu daha oncede konusmustuk, depozitoyu verirsen bu sekilde ev sahiplerini iyice kudurtmus oluyosun. alismis kudurmusdan beterdir. mesela benim ev sahibi, bana ilk eve cikarken her ayin 15 ine kadar yatsa iyi olur dedi, bende sen endiselenme dayi ben otomatik odemeye baglicam, her ay 5 ine kadar yatar dedim. o da hadi ya ne guzelmis falan dediydi.. neyse aradan gecti 11 ay fln tabi bunun para her ayin 3-5 arasi tikir tikir yatiyo, banka guvenlik gerekcesi ile benim sifreyi degistirmem icin uyari gondermis otomatik odemeleride dondurmus. ev sahibinden ayin 6 sinda mesaj geldi, noldu kira yatmadi diye.. lan sen degilmiydin 15 ine kadar yatirsan iyi olur diye? bende buna dedim banka sole bole diye, mirin kirin ediyo bide amcam. iste adami alistirinca boyle kuduruyorlar.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sonra da kazan olunce , kazan nerde dede diye sormasinlar mi...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 etik ne ya malmısınız kardeşim içerde paran var yaptırsın işte karı
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yav, ilerde kiraya verecek evim olursa, fizanda olsan gel bul beni, kiracim ol depositonla dov beni.
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ev sahibini silkeleyemeyen başka kiracılar görmek beni mutlu ediyo sdf
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 cok iyi yetiştirdiler hacı bizi hep ondan ne kadar kaşarlandıysam da yetemiyorum yani
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Abi sokak arasi badanacilari vardir metre tul le is yapmazlar. Boyle boyayi alip yevmiye verirsin 40m2 evi 1 gunde boyar. 100-150 verirsin, boya da 100 tutar, tutkalli beyaz. Silikonlu falan kasma, plastik alirsan da cok abarti fiyatlanmiyor o yuzden ibnelik olmasin diye plastik basip gecebilirsin. Tahminen 2 kova biya gider
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 yok abi sağol (killer'a dedim) bu arada bugün aklıma geldi su faturası benim adım adıma değil 55 tl borcu var, aidat da keza 55 tl falan birikmiş. onları da ödemeden bırakcam, depozitodan halledersin diye. musluk hortumlarını da bıçaklamayı düşünüyorum pasifagresivizm rules neden böylesin demeyin anlatmadığım bi sürü detay var :D
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 depozito anca çıkıyor napim :d
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Killer said: http://armut.com/ işine yarar mı tiklamamistim, adama laf sokuyon zanettim lan dsfsdf
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 yav said: yok abi sağol (killer'a dedim) bu arada bugün aklıma geldi su faturası benim adım adıma değil 55 tl borcu var, aidat da keza 55 tl falan birikmiş. onları da ödemeden bırakcam, depozitodan halledersin diye. musluk hortumlarını da bıçaklamayı düşünüyorum pasifagresivizm rules neden böylesin demeyin anlatmadığım bi sürü detay var :D Ahahahah küçük hesaplar ya. Ben de izmirdeki evden çıkarken banyonun camını yaptırmadım falan, kendimce nihohahaha çektim işte içeride kalan depozitoya...
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 evi boyatan kiracıdan kötü kiracıya döndün bir topicle
Öne çıkan mesajlar