Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izin durumu mail ile bilgilendirme

Rerore

Öne çıkan mesajlar

Sosyal sigorta davalarinda isveren ispat etmek zorunda. O yuzden izin kaadi yoksa bangbus.

Ki izin kaatsiz, bilgilendirmesiz 20 yil izin kullanip 20 yil sonra en yakin dostuma 250k lira takan adam gordum. Cig sutun haddi hududu yok.

Rerore said:

Xaenin said:

İş dışında bir şey yapmak için ofise gitmiyorsan, ofise gitmek yerine sokağa çıktığında başına bir şey gelirse, iş için bana bunu yaptırıyolardı kafama saksı düştü diye dava açarsan işyerini uğraştırıyorsun. O yüzden diyorlar ki işe gelmeyeceğiniz zaman yazılı bir şekilde bunu birine belirtin ki içinizden biri götlük yaparsa mahkemeye çıkılması durumunda başına gelen olay iş dışı bir aktivite yaparken oldu diyebilelim.

Mobbingin anlamını öğrenin hakikaten.

ee adam izin almadan çıktı diyemiyor mu işveren
Sosyal ağlarda paylaş

İş saatleri içinde başınıza gelebilecek çoğu şey iş kazası. O yüzden ya personel takip sistemi (Kart okuyucu, parmak izi) bir sistem geliştirilecek.

İş sözleşmenizde mail'lerin resmi geçerliliği var ise ufak bir mail atılabilir fix cümle şu-şu saatler arasında yokum.

Ya da mazeret izin formu.

İşveren'in bir şekilde ispat etmesi gerekiyor herhangi bir durumda iş yapmadığınızı.

Bizim bir satışçı kafasına göre erken çıkıp kaza yaptı, bacağı 3 yerden kırıldı arabada, biri falan aklına girmiş bunun; herif İşveren beni işim sebebiyle dış göreve gönderdi müşteriye gidiyordum, hem bakın bu şirket arabası diye ifade verdi. Sonra uğraştık baya
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

yıllık izin öyle de
adam öğleden sonra çıktı gitti kafasına göre yine mi işveren suçlu oluyor

İş saatleri içinde işveren senin oraya iş için gitmediğini bir şekilde belgeleyemez veya yeterince inandırıcı bir savunmayla hakimi ikna edemezse evet, yine işveren suçlu oluyor.

Hatta iş saati şart değil, işe giderken veya işten dönüşte; şirket aracı, şirketin sağladığı servis hizmeti veya toplu taşımada başına bir şey gelse bile iş kazası sayılıyor.

Sayılmadığı tek durum şahsi aracınla işe giderken ve işten eve dönerkenki durumlar. Bir de işyeri dışında fazla mesaide kaza geçirirsen senin belgelemen gerekir artık.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Is acisindan birinin gitmesi kritikse o birimin IM kullanmasi lzm. Sorumluluk sahibi fakat profesyonellikten uzak kimseler whatsapp grubundan "ben kctim grsrz" diye msj atiyor. Yoksa skype for business, group mail vs birsuru yol var.
Kilif arayan adamin lafi biraz tek tek mail mi atayim 12 kisiye diye.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes demiş ama eğer tamamen kendi işinden sorumluysan ve senin varlığın yokluğun başkalarını direkt etkilemiyorsa atmana gerek yok

biz calendera işaretliyoruz o saat aralığını atıyorum doktor radenvusu diye, gelip bir toplantı atacak adam senin calenderını sistemden görüyor ve ona göre o saate toplantı atmıyor

ama bazı support ekiplerinde mesela , benim acil bir işim olursa ve onunla iş halletmem gerekecekse, o kişi genelde ben şu saatlerde ofis dışında olacam benim yerime şununla iletişime geçin acil bişey olursa diye mail atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...