benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 telefon güney kore'den gelmişti, hat ile satılıyor orda.o yüzden telefondan güncelleştirme yapamıyorum, SKT USIM kartı kullanın diyor.bugüne kadar hep kies ile güncelleştirdim ama lollipop yüklemek istediğimde, güncelleştirme dosyalarını indirdirken, %69'da indirilen dosyada hata bulundu diyor.neden olabilir acaba, lollipop sürümü çok fark ediyor mu, uğraşmıyım mı boşuna? http://www.sammobile.com/firmwares/database/SHV-E330S/SKT/ şurdan kendim kursam, bir sorun yaşar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 aynı telefonun farklı sürümleri oluyo böyle lte falan, abddekilerde horizon vsvs. Ama kies in ona göre update i yapması lazımdı ilginç. verdiğin linkte yine direk kies üzerinden update edecekse büyük ihtimalle bi sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sim kartı çıkartınca wi-fi üzerinden güncelleme yaptı.telefon ingilizce oldu ama türkçe dil seçeneği yok, yavaşladı gibi biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sammobile'den indirip odin ile yükseltirsin muhtemelen. daha önce uğraşmadıysan o işlerle bulaşma kalsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar