Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig'in marka değerinin arttırılması konusunda düşünceler

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Bu ülkelerden bazılarına hemen bugün gitmek zorunda değil bizim takımlar. Ligin ilk yarısında giderler.
İran'daki hava şartları ile bizdeki veya Çin'deki hava şartları şu an 3 aşağı 5 yukarı aynı.
Bizden sıcak olan yerlere ilk yarı sonunda gidilir.
Sorun yok.

Bilim adamı kardeşim, konunun özünü anlamanı ümit ederdim.
Boş işlere takılmanı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ya bu adam cok iyi ya hakkaten. hem emekli subaylarin yetenegi ve ongorusu yok kendisinde, hem de bos vakti ve planlayiciligi var ya ahahahah inanilmaz.

devletten hak etmediği maaşı alıp üniversitede sabahtan akşama kadar paticik'e girip onunla bununla laf yarıştırılan yan gelip yatma yeri değil birader bizim işyeri.
müdürüm işte,az buçuk avantajım var,hepsi o.

B)-
Sosyal ağlarda paylaş

konunun ozu dedigin sey cok orjinal bi fikir degil. senelerdir kulupler uzakdogu ve abd turlari yapiyor. kim bunlar? real madrid, roma, manu vs. burada bile roma taraftari vardir mesela.

yani cok orjinal bi fikir degil. ama sacma. sebebini de aciklayamicam sana cunku sen fenerbahce manu'dan daha buyuk, turkiye de dunyanin en buyuk 3. ulkesi falan saniyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

konunun ozu dedigin sey cok orjinal bi fikir degil. senelerdir kulupler uzakdogu ve abd turlari yapiyor. kim bunlar? real madrid, roma, manu vs. burada bile roma taraftari vardir mesela.

yani cok orjinal bi fikir degil. ama sacma. sebebini de aciklayamicam sana cunku sen fenerbahce manu'dan daha buyuk, turkiye de dunyanin en buyuk 3. ulkesi falan saniyosun.

hasta olurdum senin gibi kendisini her boku bildiğini sanan asistanlara, doçentlere ve hatta profesörlere. yahu benim herhangi bir yerde fenerbahçe manudan daha büyük, türkiye dünyanın 3. büyük ülkesi yazdığım bir yer var mı? ben aksine o seviyelere ulaşabilmek için böyle bir strateji gliştirilmesine inandığımı söyledim, düşüncelerimi paylaştım. ama her boku bilen sen, tamamen bilim adamı yaklaşımı ile sadece ve sadece fikirler bana ait olduğu için eleştiriyorsun. neden fikirlerime katılmadığını anlatmaya gelince ise "sebebini de açıklayamıyacam" diyerek kestirip atıyorsun.

senelerdir o klüpler uzak doğu turları yaparken bunun alt yapısını emin ol yaptıkları için yapıyorlar o turları. dediğim de zaten bu.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Premier lig dışında marka değeri olan ve müthiş pazarlanan lig yok. Marka değeri olan takımlar ve derbi maçlar var sadece diğer liglerde. Yıldız oyuncu ve kadrolardan bağımsız olarak söylüyorum bunu. ABD'de, uzakdoğu'da Barça-Betis maçı yerine Aston Villa-Everton izliyor millet. Real-Barça maçı dışında durum bu

Pazarlama için yapılacak şeyler futbolcu değil sadece; EPL'yi yeni yayın ihalesine göre sonuncu bitiren takım bile 90 milyon pound alıyor.

çok güzel.
hele şükür konu ile ilgili yapıcı bir mesaj var.
çok haklısın. zaten kendi adıma ben lig sıralamamda en üste premier lig'i koyuyorum pek çokları gibi ve aslında onların yaptıklarını kopyalıyorum. önce bir marka yaratıp sonra o markanın değerini ligdeki takımlara paylaştırıyor adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...