Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babylon'da yaş sınırı var mı?


bjorn

Öne çıkan mesajlar

babylon'da yaş sınırı var mı?sitesinde aynı zamanda öğrenci bilet fiyarıda yazmışlar ondan sormak istedim.yoksa sadece uni. öğrencileri falan mı?[signature][hline]We don't need no education.
We dont need no thought control.
No dark sarcasm in the classroom.
..........
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok mu?
lol.
bazı konularda emin olmadan kesinmi$ gibi konu$mamak lazım.sonucta insanları yanlı$ bilgilendirmek kötü sonuclar dogurabilir.adam biletini alıp gider,kapıda ya$ sorarlar (genellikle çok ufak göstermedikçe sormuyolar ama) ve adam giremez.
pek ho$ olmaz dimi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mekanlarda olsun alexinin dediği gibi bu tür topicler..

Ayrıca yaş sınırı var ve birde zaten kokana bar'ı oldu orası. 17 yaşında 70 liklerin arasında kalırsın.. Hiç bi zevk alamassın..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sahibi yakın dostumuz bir kere benimle gir seni görsün gerisi kolay :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...