captain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yorum, kritik, her türlü düşüncenizi bekliyorum :)[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben de seni... tovbe tovbe.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 psikopatmısın olm bu ne ehha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sakal yakismis :P daha gercekci bi poz olabilirdi bu ne abi otomonlar gibi hehe[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marLa_siNgeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sen yaptıysan eğer gayet güsel olmuş ama evt biras daha inandırıcı bi yüs ifadesi olabilirdi..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 güzel[signature][hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ayy, satanik. ehurf, güzel güzel, fena değil.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet, zaten iyi değildim, tam ustune geldi, eh beni unutmayın:P guzel olmus da, biraz daha abarta bilirdin, hani konuyu guzel başlamıs ama yarım bırakmıssın gibi geldi ama en iyiyi sen bilirsin:)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ne olacak bu gençliğin hali[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Çalışmalaranızda şu klişelerden vazgeçseniz artık daha güzel olacak bence. Yeni şeyler denenmeli[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla işin doğrusu ben de tiskiniyorum bu çalışmalardan çok fena.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ağzım sulandı harika Helal olsun valla nefis;ama abi bıçağı saplıyan eleman ne o öle abi RUH yok ya.Olm adam coşar böyle biraz hissettirir psikopat olduğunu.Hiç!Çok basit sallıyo bıçağı.Azcık zevka lır adam surat kütük gibi o ne be mübarek :)[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 "Dabit deus his quoque finem." sözü gayet uygun bu çalışma için :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ilginc oldugu kadr gzl...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kan lekelerini biraz daha ön plana çıkarsan mesela daha etkileyici ve tskindirici olabilir :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cidden cüppe diktirmis olabilirmisin? oh my..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cüppe diktirebilir çokta yakışır bence adamda manyak potansiyel var... kan konusunda dediğin doğru... bir de sanki kol biraz abartı gibi olmuş.. bunun yerine animasyon yapılsa derim ben... kısaca güzel ve uğraşıldığı belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oy oy oy, cidden gsl :)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 album kapagı sanırım bu. deathrimental da grubun adı olabilir mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 guzel olmus adamda piskopat gibi bakmis ama ueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Renklendirmeleri de koysana buraya. Onlarda güzel. Hem hatunsallar.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: lord_elvyn, 25 Ocak 2005 16:47 tarihinde demiş ki: album kapagı sanırım bu. deathrimental da grubun adı olabilir mi? o arkadaşın imzası galiba. her çalışmasının altında yazıyor...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Arkadaşın adı o desek daha doru olcak.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 adamın suratındaki ifade sanki ölen herif tam ölürken iğrenç bir espri yapmış gibi[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar