captain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yorum, kritik, her türlü düşüncenizi bekliyorum :)[signature][hline]Tiara Satiris
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben de seni... tovbe tovbe.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sakal yakismis :P daha gercekci bi poz olabilirdi bu ne abi otomonlar gibi hehe[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
marLa_siNgeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sen yaptıysan eğer gayet güsel olmuş ama evt biras daha inandırıcı bi yüs ifadesi olabilirdi..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe..
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ayy, satanik. ehurf, güzel güzel, fena değil.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
dory Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet, zaten iyi değildim, tam ustune geldi, eh beni unutmayın:P guzel olmus da, biraz daha abarta bilirdin, hani konuyu guzel başlamıs ama yarım bırakmıssın gibi geldi ama en iyiyi sen bilirsin:)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ne olacak bu gençliğin hali[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Çalışmalaranızda şu klişelerden vazgeçseniz artık daha güzel olacak bence. Yeni şeyler denenmeli[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla işin doğrusu ben de tiskiniyorum bu çalışmalardan çok fena.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ağzım sulandı harika Helal olsun valla nefis;ama abi bıçağı saplıyan eleman ne o öle abi RUH yok ya.Olm adam coşar böyle biraz hissettirir psikopat olduğunu.Hiç!Çok basit sallıyo bıçağı.Azcık zevka lır adam surat kütük gibi o ne be mübarek :)[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 "Dabit deus his quoque finem." sözü gayet uygun bu çalışma için :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ilginc oldugu kadr gzl...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kan lekelerini biraz daha ön plana çıkarsan mesela daha etkileyici ve tskindirici olabilir :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
mono Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cidden cüppe diktirmis olabilirmisin? oh my..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cüppe diktirebilir çokta yakışır bence adamda manyak potansiyel var... kan konusunda dediğin doğru... bir de sanki kol biraz abartı gibi olmuş.. bunun yerine animasyon yapılsa derim ben... kısaca güzel ve uğraşıldığı belli..
pan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oy oy oy, cidden gsl :)[signature][hline]wtf?
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 album kapagı sanırım bu. deathrimental da grubun adı olabilir mi?[signature][hline]
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 guzel olmus adamda piskopat gibi bakmis ama ueh
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Renklendirmeleri de koysana buraya. Onlarda güzel. Hem hatunsallar.[signature][hline]?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: lord_elvyn, 25 Ocak 2005 16:47 tarihinde demiş ki: album kapagı sanırım bu. deathrimental da grubun adı olabilir mi? o arkadaşın imzası galiba. her çalışmasının altında yazıyor...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Arkadaşın adı o desek daha doru olcak.[signature][hline]?
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 adamın suratındaki ifade sanki ölen herif tam ölürken iğrenç bir espri yapmış gibi[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar