Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before You Die

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla işin doğrusu ben de tiskiniyorum bu çalışmalardan çok fena.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
Ağzım sulandı harika Helal olsun valla nefis;ama abi bıçağı saplıyan eleman ne o öle abi RUH yok ya.Olm adam coşar böyle biraz hissettirir psikopat olduğunu.Hiç!Çok basit sallıyo bıçağı.Azcık zevka lır adam surat kütük gibi o ne be mübarek :)[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Mesaj tarihi:
"Dabit deus his quoque finem." sözü gayet uygun bu çalışma için :D[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Mesaj tarihi:
Kan lekelerini biraz daha ön plana çıkarsan mesela daha etkileyici ve tskindirici olabilir :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
cüppe diktirebilir çokta yakışır bence adamda manyak potansiyel var...
kan konusunda dediğin doğru...
bir de sanki kol biraz abartı gibi olmuş..
bunun yerine animasyon yapılsa derim ben...
kısaca güzel ve uğraşıldığı belli..
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 25 Ocak 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
album kapagı sanırım bu. deathrimental da grubun adı olabilir mi?

o arkadaşın imzası galiba. her çalışmasının altında yazıyor...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Mesaj tarihi:
adamın suratındaki ifade sanki ölen herif tam ölürken iğrenç bir espri yapmış gibi[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...