Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 topicde goruldugu gibi repeati nasil engelleyebilirim? nebula scp lerinde staff chatte tag verilip yapilmis fakat normal oyuncu konusmalarina bole birsey yapabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yapılırsa gerçekten bir çok shard için faydalı olur. Developer arkadaşlar eminim dikkate alıp cevaplayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bencede cok gerekli birsey bi turlu isin icinden cikamadim.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 repeat engelleme icin ctrl+q tusuunn ozelligini kaldirmak en basiti olur heralde ama $ahsen pek bi fkrm yok nasil yapilacagindan. ama onun yerine oyunculari bilinclendirerek hem insanlarin YASAK biseye gosterdigi tepkiyi onlemis olursunuz.[insan psikolijisi yasak $eylere daha egilimli oldugu gozlenmis] hemde bilincli uo ouncusu o serverdan ayrildiginda baska bir serverdada ayni duzenli ve iyi oyuncu olacaktir.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 mutlaka ama bana kesin ve net cozum gerekli :D[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çok alakasız olucak ama yanlış anlamayın hiç tarzım deildir fekat sormadan edemicem...acaba bi fake olayı olmuş olabilirmi ;) yane ilk 2 mesaj adeta birbirini tamamlıyorda o yüzden şey ettim..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 [SPEECH spk_player] ON=* if (strmatch("","")) return 1 else tag.g return 0 bu şekilde flood'u önleyebilirsiniz ama tabiki speech devamlı check yapacaktır ve her karaktere tag ekleyecektir. buda server için bi yüktür.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 simonare cok tesekkur ederim :) mandooo fake derken ? neyse cevabimi aldim cok tesekkur ederim yardimci olmaya calisanlara[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Mandooo, 26 Ocak 2005 02:37 tarihinde demiş ki: çok alakasız olucak ama yanlış anlamayın hiç tarzım deildir fekat sormadan edemicem...acaba bi fake olayı olmuş olabilirmi ;) yane ilk 2 mesaj adeta birbirini tamamlıyorda o yüzden şey ettim.. Evet gerekirse mod arkadaşlar ip kontrolü yapabilirler öyle bir durum yok ama benimde gerçekten dikkatimi çekti dışardan bakınca hakkaten öyle gözükmekte :D Bende konuyu merak ettiğim için direk zıpladım gördüğüm gibi :D [Bu mesaj Jievaras tarafından 26 Ocak 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 . [Bu mesaj Jievaras tarafından 26 Ocak 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Az playerı olan shardlar için ideal bir çözüm.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar