Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 topicde goruldugu gibi repeati nasil engelleyebilirim? nebula scp lerinde staff chatte tag verilip yapilmis fakat normal oyuncu konusmalarina bole birsey yapabilirmiyim?
Jievaras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yapılırsa gerçekten bir çok shard için faydalı olur. Developer arkadaşlar eminim dikkate alıp cevaplayacaklardır.
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bencede cok gerekli birsey bi turlu isin icinden cikamadim.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 repeat engelleme icin ctrl+q tusuunn ozelligini kaldirmak en basiti olur heralde ama $ahsen pek bi fkrm yok nasil yapilacagindan. ama onun yerine oyunculari bilinclendirerek hem insanlarin YASAK biseye gosterdigi tepkiyi onlemis olursunuz.[insan psikolijisi yasak $eylere daha egilimli oldugu gozlenmis] hemde bilincli uo ouncusu o serverdan ayrildiginda baska bir serverdada ayni duzenli ve iyi oyuncu olacaktir.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 mutlaka ama bana kesin ve net cozum gerekli :D[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çok alakasız olucak ama yanlış anlamayın hiç tarzım deildir fekat sormadan edemicem...acaba bi fake olayı olmuş olabilirmi ;) yane ilk 2 mesaj adeta birbirini tamamlıyorda o yüzden şey ettim..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
simonare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 [SPEECH spk_player] ON=* if (strmatch("","")) return 1 else tag.g return 0 bu şekilde flood'u önleyebilirsiniz ama tabiki speech devamlı check yapacaktır ve her karaktere tag ekleyecektir. buda server için bi yüktür.[signature][hline]
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 simonare cok tesekkur ederim :) mandooo fake derken ? neyse cevabimi aldim cok tesekkur ederim yardimci olmaya calisanlara[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Jievaras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Mandooo, 26 Ocak 2005 02:37 tarihinde demiş ki: çok alakasız olucak ama yanlış anlamayın hiç tarzım deildir fekat sormadan edemicem...acaba bi fake olayı olmuş olabilirmi ;) yane ilk 2 mesaj adeta birbirini tamamlıyorda o yüzden şey ettim.. Evet gerekirse mod arkadaşlar ip kontrolü yapabilirler öyle bir durum yok ama benimde gerçekten dikkatimi çekti dışardan bakınca hakkaten öyle gözükmekte :D Bende konuyu merak ettiğim için direk zıpladım gördüğüm gibi :D [Bu mesaj Jievaras tarafından 26 Ocak 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Jievaras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 . [Bu mesaj Jievaras tarafından 26 Ocak 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Az playerı olan shardlar için ideal bir çözüm.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ?
Öne çıkan mesajlar