Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

repeat engelleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
topicde goruldugu gibi repeati nasil engelleyebilirim?
nebula scp lerinde staff chatte tag verilip yapilmis fakat normal oyuncu konusmalarina bole birsey yapabilirmiyim?
Mesaj tarihi:
repeat engelleme icin ctrl+q tusuunn ozelligini kaldirmak en basiti olur heralde ama $ahsen pek bi fkrm yok nasil yapilacagindan. ama onun yerine oyunculari bilinclendirerek hem insanlarin YASAK biseye gosterdigi tepkiyi onlemis olursunuz.[insan psikolijisi yasak $eylere daha egilimli oldugu gozlenmis] hemde bilincli uo ouncusu o serverdan ayrildiginda baska bir serverdada ayni duzenli ve iyi oyuncu olacaktir.[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
çok alakasız olucak ama yanlış anlamayın hiç tarzım deildir fekat sormadan edemicem...acaba bi fake olayı olmuş olabilirmi ;)
yane ilk 2 mesaj adeta birbirini tamamlıyorda o yüzden şey ettim..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
[SPEECH spk_player]

ON=*
if (strmatch("",""))
return 1
else
tag.g
return 0

bu şekilde flood'u önleyebilirsiniz ama tabiki speech devamlı check yapacaktır ve her karaktere tag ekleyecektir. buda server için bi yüktür.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
simonare cok tesekkur ederim :)

mandooo fake derken ? neyse cevabimi aldim cok tesekkur ederim yardimci olmaya calisanlara[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 26 Ocak 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
çok alakasız olucak ama yanlış anlamayın hiç tarzım deildir fekat sormadan edemicem...acaba bi fake olayı olmuş olabilirmi ;)
yane ilk 2 mesaj adeta birbirini tamamlıyorda o yüzden şey ettim..

Evet gerekirse mod arkadaşlar ip kontrolü yapabilirler öyle bir durum yok ama benimde gerçekten dikkatimi çekti dışardan bakınca hakkaten öyle gözükmekte :D Bende konuyu merak ettiğim için direk zıpladım gördüğüm gibi :D

[Bu mesaj Jievaras tarafından 26 Ocak 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...