Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 https://papundits.files.wordpress.com/2012/04/obama-sneer-02.jpg Seele said: Patice said: Peki amsterdam? Napalım nerelere gidelim? Şimdi zaten evli moduyla gidiyosunuz baştan kötü olur tatil demeyin :) yenge simdi bi aksam suarka izin verirsen ben amsterdama gelebilirim :D
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Hellö patiler naber, Konsolosluktan randevu alcam da bunlar randevuyu ne kadar zaman sonraya veriyo? Çek için 20 gun sonra alabılmıstık randevu ona göre alıcam.. VAr mı ortalaması? Bi de isviçre için ayrıca vize mi gerekiyor ya da yeşil pasaport falan? Alman vizesiyle isviçreye girebilir miyiz?
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 yesil pasaport varsa zaten ingiltere ve amerika haric diger yerler agaya beles.. listesi buymus A.B.D, Afganistan, Avusturalya, Botswana, Burma, Çad, Dominik Cum., Ekvator Ginesi, El Salvador, Ermenistan, Etiyopya, Fildişi Sahilleri, Gabon, Gana, Gine, Gine Bissau, Haiti, Hindistan, İngiltere, Irak, İrlanda, Kamboçya, Kamerun, Kanada, Kongo, Kuze Kore, Meksika, Nijerya, Orta Afrika Cum., Özbekistan, Somali, Sudan, Suudi Arabistan, Tayvan, Türkmenistan, Zaire(Demokratik Kongo). bunlarin abd kanada ve ingiltere disindakiler para kazanalim bari ulkeleri..
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Randevu yoğunluğa göre. 20 gün çok, 2-3 gün içerisine alıyorduk biz hep. Bi de konsolosluk değil de aracı firmayla oluyor işler. İsviçre'ye şengenle giriliyor, yani Almanya vizesiyle olur. Ama onlarda da önce Almanya'ya gireceksin gibi bi uyuzluk var.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Baseli sadece havaalanı olarak kullanacaksanız ek vizeye gerek yok, fransaya da çıkış kapısı var. Bide konsolosluktan randevu almak ne ya aluriel gibi, gidin paşa paşa vize firmasına verin onlar uğraşsın.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 artık vize firmaları zorunlu hale geldi hollanda için falan konsolosluğa randevu vermiyor eskiden di o. idata go go.
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Genwa said: Randevu yoğunluğa göre. 20 gün çok, 2-3 gün içerisine alıyorduk biz hep. Bi de konsolosluk değil de aracı firmayla oluyor işler. İsviçre'ye şengenle giriliyor, yani Almanya vizesiyle olur. Ama onlarda da önce Almanya'ya gireceksin gibi bi uyuzluk var. Aynennn giriş Almanya, 1-2 gun almanyada kalıp isviçreye geçebiliriz ordan hollanda brugge falan diye devam ederiz.. İsviçre sorun çıkarmazsa tabe.. Peki nerelere gitmeli İsviçre'de...
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Dragonfire said: artık vize firmaları zorunlu hale geldi hollanda için falan konsolosluğa randevu vermiyor eskiden di o. idata go go. Aynen öyleymiş idata go go
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 e o zaman ne duruyorsun vize alsana vize alsana. //sabah sabah hela yapsana çalan radyoyu açan şöförün eline kaldık. kurtulamıyorum.
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 maaşı beklıyorum, hesap dökümleri için :p :p Sımdı basvursam 1 haftaya randevu ıcın cagırırlar mı acep diye o yuzden sordum :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 izmirde halletim ben çok hızlı oluyor ama bayram ıvır zıvır falan baya bir uğraşmışlığım var. Normal zamanda çok çabuk geliyor.
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Almanyada şirket zorunlu değil. Bizzat başvurabiliyorsunuz. Uzun süreli vize almak için çok daha iyi bir yöntem.
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 seyahat sağlık sigortası istiyorlar yazıyor, ben de bakmıştım, ne kadar tutuyor acaba
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 40tl falan mı neydi ucuz yani bişey tutmuyor.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 maxigenous said: Almanyada şirket zorunlu değil. Bizzat başvurabiliyorsunuz. Uzun süreli vize almak için çok daha iyi bir yöntem. uzun süreli derken ulusal vizeyi mi kastediyosun, shengen'in 90 gün çıkanını mı??
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 turistik vizenin uzun süre geçerli olmasını kastettim. Bu haziranda başvurdum. 3 gün sonra 1 yıl geçerli şengen vizesi elime geçti.
Patice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Can patiler, Cumartesi günü tatile gidiyoruz. Rota çok değişti. Tavsiyeleriniz için: - 4 Gün Almanya / sonrasında Basel'den Amsterdam / - 3 Gün Amsterdam ( Amsterdam - Brugge ) - 1 Gün Brugge - 1 Gün Ghent Ama brugge'da kalmıyoruz 2 gece ghent'te kalıcaz.. ( Mecburen ) Başka ugrak noktası var mı önerilen ya da ne yiyip ne içelim ?
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 frankfurtta bi bok yok stuttgartta bi bok yok almanyada bi bok yok. gezmek için almanyaya para harcamayın aga. hele ekimde hiç harcamayın. yazın bile hava bok ake
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Biz bunu kararlaştırmıştık ya zaten, heidelberg hariç bi numarası yok almanyanın diye. Kesin suarkın memurluğu procladı ondan almanya diyor hala bunlar
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 almanyada merak ettiğim bi münih kaldı onun için de pek iyi konuşmuyolar.
Patice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ahahah yok Almanya'da hazır ev- araba olcak 4 gün bedava :D O yuzden almanya, ki bu durumda bence en guzeli almanya :D :D Brugge'da kalmayıp Gent'te 2 gece kalmak pekı, sizce mantıklı mı? Giden var mı daha önce?
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 oktoberfesti kacirdiniz simdi hakkaten bi bok kalmadi alamanyada jahdjaakjlk
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ŞİMDİ KİM MİSAFİR EDİYOR BİZİ ESİP GÜRLEYENLERİ GÖRELİM ^^ SELEE FİZBAN KEMIKIL
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ya ucuz bılet var dıye almanya ustunden gıdıoz ıste hem akraba gorcez hem "halmanyada böle bişe yok" falan dicez buraya gelip ondan yani
Seele Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Önce adımı dogru yaz. Gel bi bira ısmarlarım.
Öne çıkan mesajlar