Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda almanya belçika

Suark

Öne çıkan mesajlar

Patice said:

yav said:

yengeyle birlikte kokopelli conscious dreams adlı mağazaya gidip arkadaki kanal manzaralı yere oturup atlantis'i paylaşın bir öğleden sonra aç karnına, ilişkiniz boyut atlar. çok keyifli saatler geçirirsiniz.

cankilikten falan değil, çok samimi tavsiyemdir.

Atlantis nedir?

en zayıf mantar seçeneği
ilk deneyim için 10gramı yarı yarıya paylaşsanız gayet yeterli gelir ama. göz kararı 6/4 de paylaşılabilir, erkek kısmı boy kilo açısından fazla olabiliyor ondan o da.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Patice said:

yav said:

yengeyle birlikte kokopelli conscious dreams adlı mağazaya gidip arkadaki kanal manzaralı yere oturup atlantis'i paylaşın bir öğleden sonra aç karnına, ilişkiniz boyut atlar. çok keyifli saatler geçirirsiniz.

Atlantis nedir?

en zayıf mantar seçeneği

Mantar evet öyleymiş ama tipi baya berbat dediler.. Cidden o modlara göre seçenek olayı var mı? Gülmek için, ağlamak için, halüsinasyon vs?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Patice said:

yav said:

Atlantis nedir?

en zayıf mantar seçeneği
ilk deneyim için 10gramı yarı yarıya paylaşsanız gayet yeterli gelir ama. göz kararı 6/4 de paylaşılabilir, erkek kısmı boy kilo açısından fazla olabiliyor ondan o da.

Sdss Suarkla aynı boy aynı kilodayız hemen hemen :D
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

yav said:

Patice said:

yav said:

Atlantis nedir?

en zayıf mantar seçeneği

Mantar evet öyleymiş ama tipi baya berbat dediler.. Cidden o modlara göre seçenek olayı var mı? Gülmek için, ağlamak için, halüsinasyon vs?

tipi mi? tribi mi?

tribi berbat diyenin kafası bozuktur. farklı algılama biçimlerine yetemiyodur.
başka ihtimalle de cahildir, dozunu ayarlayamamıştır, pizza yedikten sonra yemiştir, alkolle tüketmiştir VS.

biraz düşünmeyi seven kafası nispeten açık insanlarsanız mantardan daha iyi bir boost yok dünyada.

kokopelli dediğim yerde zaten size gerekli bilgileri veriyolar. üstüne türkçe kullanma kılavuzu temin ediyorlar nerden gediğinizi sorup. trip köşesi var orda oturup bitki çayı içebiliyosun, sürekli su serivisi var. arada bir soruyorlar nasıl gidiyo iyi misin diye falan. on numara beş yıldız mekan
Sosyal ağlarda paylaş

menü'leri var orda yazıyor etki farklarını, halüsinasyon seviyelerini.
ilk deneyim için atlantis'i öneriyorlar o yüzden dedim ben de.
gülmek veya düşünmek size, yanınızda kim olduğuna nasıl bir psikolojide olduğunuza bağlı.

işbu postlar 'turistik' bir faaliyetle alakalıdır. illegalite muhabbeti yapmayın gelip plz.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bi dakka ya
patice ile suark karı koca mı yoksa

anlamadım ben hısım muhabbetini topikteki. kim kimle gidiyo şimdi avrupa'ya

dur baştan okuyayım sdflkjf

Sdfsds okuma okuma boşver.. Suark ve ben evliyiz.. Ekimde Amsterdam - Almanya yapıcaz bu topic onla ilgili.. Ayrıca 1000 post attığım için geçen haftalarda ilk madalyamı kazandım, sevinçliyim. ^-^

Sevgiler,
Patice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...