Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Selam patiler, Ekimde stutgarta gidicez, ordan hollanda ordan bruksel planı var. Ama tarihlerini tam kesinlestiremedik, stutgart'dan hollandaya gecerken frakfurta falan mı ugramak lazım? yoksa dırek hollandaya gıdıp orda cevre ıllerde takılmak mı lazım? 8 gunluk tatıl bu arada. napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 frankfurtta bi bok yok hatta stuttgartta da bi bok yok "büyük" şehirlerinde bişey yok almanyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bruksele de gitme boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 aynen direk amsterdama git takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 brugge e falan gıdıcez 1 gun. Ama o kadar gun amsterdamda napcaz olm? hem cok pahalıymıs zaten. Yokmu hollandanın gezılecek ıllerı felan. Almanya da da kasaba köy köln möln felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 hollanda da amsterdam redlight civarını gezersiniz, kafişop en fazla, gidin italyaya fransaya almanya hollanda 8 gun için kötü tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 valla gelin karlsruheye beklerim hayvanat bahçesi filan var http://www.karlsruhe.de/b3/freizeit/zoo.de KUTUPAYISI BİLE VAR millet gelse de gezdirsem diye bekliyorum zaten sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Darestan said: hollanda da amsterdam redlight civarını gezersiniz, kafişop en fazla, gidin italyaya fransaya almanya hollanda 8 gun için kötü tercih ben 3 gece kaldım amsterdamda redlight'ı hatırlamıyorum bile kamu spotu gibi döndüm geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Nurnberg e gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 nürnbergde ne var ayrıca yol üstü bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 valla aldık bıletlerı aylar oluo, italya felan sonra zaten. http://www.karlsruhe.de/b3/freizeit/zoo.de almanca olm bu site nere bura yakınmı stutgarta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yol üstünde fransa sınırına yakın stuttgarttan 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Amsterdam 2 gün alır en rahatından, adam akıllı gezmek isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tamam sana gelıorz mulgear kemikalde hollandadaydı SELEE SEN NERDESIN?! he bide roterdam nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 abi 8 gunde trencilik oynamanin bir anlami yok bence..4-5 gunde mumkunse tek ulkeye yogunlasmak daha anlamli gibi..ole haldir yaldir nereye gidip ne yaptigini hatirlamiyorsun..adi gittik mi gittik oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 mulgear6 said: KUTUPAYISI BİLE VAR millet gelse de gezdirsem diye bekliyorum zaten sürekli yazar burada ayiyi turistle besliyorlar aslinda, hadi gelin acikti hayvan demek istemis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Suark said: tamam sana gelıorz mulgear kemikalde hollandadaydı SELEE SEN NERDESIN?! he bide roterdam nası seele de amsterdama giderken yol üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 hollanda'da rotterdam ilginç bir şehir, günübirlik gidip gelebilirsiniz. belçika'da antwerp ve ghent'i çok övüyorlar underrated diyerekten ama şahsen bulunmadım tabi turistik 1-2 günlük gezmek için değil muhtemelen şehir olarak övüyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Belcika Ghentten gelen musteri var su an sorarim nasilmis diye sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 işte rota lazım, şimdiki rota stutgarttan ucakla hollanda ama stutgartta 2-3 gun kalıcaz. Çevre yerlere de gıderız dıorz. Hollanda da bi amsterdam var sanırım oda 3 gun edıomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 antwerp ve gerpi yazdım lısteye mulgear sana ugruyoruz ok? EKİMDE biranı içeriz. başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 herkes bu başlığı mı bekliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tarihleri netlestirince yaz, ayarlarsak gorusuruz utrecht/amsterdam bi yerlerde. brugge'e gunubirlik gidip gelseniz olur, kalmaya gerek yok. antwerp'te kalip antwerp brugge'u gezin 2 gunde yeter. bruksel'e cok laf ettilerdi ben gormemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Suark said: tamam sana gelıorz mulgear kemikalde hollandadaydı SELEE SEN NERDESIN?! he bide roterdam nası ben hollanda sinirina 30 km. nerden nereye nasil gideceksiniz araba mi? tren mi onu yazmamissin. Malciyirin orda bisi yok. köy zaten. ha hayvanat bahcesi falan diyorsan köln cok mantikli ve hollandaya yakin. (hayvanat bahcesi öküz gibi sabah sekiz aksam sekiz anca biter ayrica akvaryum arti tropik bahcesi var) orda ayrica Nehir üzeri teleferik (es/sevgili falan varsa romantik oluyor) arti ünlü DOM kilisesi ve alisveris yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 mulgear6 said: valla gelin karlsruheye beklerim hayvanat bahçesi filan var http://www.karlsruhe.de/b3/freizeit/zoo.de KUTUPAYISI BİLE VAR millet gelse de gezdirsem diye bekliyorum zaten sürekli geliym mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar