hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bız su an AB ye gırmee calısıoruz ama baska bı olay tartısmamız lazım egıtım durumu bırcok ulke okuma yazma oranında bızden onde ve hala bu duruma bır dur dıemıyoruz kız cocuklerı ortaogretım okuyup okuldan ayrılıyor...nedır bunun caresi??[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Çaresi yatırım..[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Gelişmiş ülkelede okur yazar oranı diye bir şey asla geçmez çünkü zaten hepsi okur yazardır. Geliştirmek istiyorsan eğitime katkıda bulunacaksın. Büyük yatırımları geçtim büyük şehirlerdeki üni-öğrencileri yazın mesala anadoluda taşra yerlerde okuma-yazmayı öğretmeye yollayacaksın[signature][hline]
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 zatı hersey pardan gecıo paranın gozu kor ossun[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
riglous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hyr her şey paradan geçmiyo. Her şey zekadan geçiyo. Neyse, Özal zamanında başladı bu furya, herkes eğitim sistemi kötü diye veryansın etti. Sonra okullardan iyi öğretmenleri bi okula topladılar adına anadolu lisesi dediler. Sonra yeni gelen hükümet sistemi düzeltecez dedi, mevcut okulların öğretmenlerini süzdü süper lise dedi. Sonra başka bi parti geldi o da düzeltmeye yeltendi, fen liselerini açtı. Arada teknik liseler geldi, normal liselerin yapması gerekeni kendileri yaptılar. İdeoloji yüzünden imam hatipler açıldı vs. Korkarım AKP de eğitim sistemini düzeltecek, bu sefer adını ne koyarlar bilmiyorum ama... Öğretmen aynı öğretmen. Öğrenci aynı öğrenci. Sözde iyi öğretmenleri bir araya toplayıp eğitim sistemi düzeltilmez... Okuma yazma konusunda, Bağcılar Belediyesi'nin kampanyasını duydunuz mu? İlçe halkının okuma yazma oranını yükseltmek için 4 aylık kurlar açtı. Bunu sonunda başarılı olan kişilere ödüller verecek. Daha da önemlisi, bu kampanya sonunda hala okuma yazma bilmiyosa insanlar, belediye yardımlarından men edilecekler. (kömür yardımı, ramazanda aş evi gibi)[signature][hline]Tulahr
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 insallah duzelır[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ab yi unutalim bence dünkü hbarlerden sona umudum kalmadi bnm...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 riglous çok güzel açıklamışsın. parayla olacak iş değil bunlar.elbette para gerekecek ama önemli olan içimizde olması.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Doo_m, 21 Ocak 2005 14:50 tarihinde demiş ki: ab yi unutalim bence dünkü hbarlerden sona umudum kalmadi bnm... nymıs dunku hber :????[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 neymis hbr[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 neymiş haber ?[signature][hline] Çorbada Tuzunuz Olsun Istemez misiniz ? Çok Yakında
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 egitim sart....:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 zeka ile olabilecek şey değil yatırım ve bilincli siyasiler bu işin cozumu.İkisinden de olmadığı için iyi eğitim hala bir deneme-yanılma sistemi uzerıne kurulmuş fiyaskodan ibaret.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bizim bu eğitim sisteminden bir b.k olmaz düşünce tarzı yanlış herkesin yeteneğine göre bölümlendirmiyorlarda bin tane yoldan geçiriyorlar gereksiz konular sıkıcı kurallar derken yıllar sonrada hiç bir yere ulaşamıycaz anca avrupa birliğine girdikten belki o da belki bir kaç yıl sonra ayak uydurmak için alman ların sistemine benzetebilirler arkadaşım var 84 doğumlu almancı 8 dil biliyor 2 üniversite bitirdi ne deyim gevurlar yeteneğe değer veriyorlar.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bi b.k olmaz diosun bızım egıtım ama ab ye gırersek duzelr dıosun v bızım ab ye gırmemız en az 10 yıl bu da egıtım okayından bayaaaa bi cekecegımız anlamına gelır ;)[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri
Mino Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yeni nesil, eski neslin kalıpsal öğretilerine uymak istemiyor. (Haklılar da) Bunun üstünde durulduğu sürece düzelmeye başlarız gibime geliyor.
Öne çıkan mesajlar