fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Geçenlerde tesadüfen bir yerde gördüm aldım ve için 10-15 çeşit baharat vs var. Zeytinyağı katın diyor ama ben katmadan çay kaşığı ile kaşıklayıp yiyorum hoşuma gitti tavsiye ederim. Acı falan değil, çok keskin olmayan hoş bi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Zahter limon kekiği değil mi ya, hataylılar zahter diyo kekiğe benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bu bahsettiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Baktım şimdi de zahter kekik, bu kahvaltılık zahter de içindekilerden en karizma ismi olan zahter olduğu için zahter adını almış. Ama güzel göründü gözüme, yapayım böyle bi karışım evde. Ekmeği önce zeytinyağına sonra buna banıcan, peynir falan derken ooh acıktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ekmek firindan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ünide ev arkadaşım hataylıydı, annesi gönderirdi kahvaltılık dolu koli, her şey baharatlı ve acı,zahteri 2 yıl boyunca neredeyse her kahvaltı da yedim şimdi olsa imkansız yiyemem ama o zaman çok güzel oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar