Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kutu halinde gitsem vatan bilgisayardan falan ekran kartı alsam,eski ekran kartını çıkarıp yerine yenisini taksam aynen çalışır mı acaba? Yoksa başka birşey yapmak gerekir mi? Şuanki geforce fx 5200,9800 almayı düşünüyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yapman gereken taktıktan sonra kutuda gelen cd den driverini tanitmak okadar[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Eskisini uninstall et sonra çıkar yani her zaman daha sağlıklı olur. İlk taktığında VGA driverlarına göre mal gibi açılacaktır fakat driverını yüklediğinde restarttan sonra çalışmaması için bir sebep yok. Biostan 4xAGP vs vs ayarını yapmana ilk aşamada gerek yok diye biliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sağolun[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bi soru daha yapıştırayım,yeni konu açmayalım :) Agp olayı nedir? Benim anakart agp 4x miş. Bilgisayar geldiğinde agp 8x bi ekran kartı vardı,anakart 4x olduğu için düzgün çalışmıyordu sonra 4x ekran kartı taktılar. Şimdi benim radeon 9800SE almak için anakartı da mı değiştirmem lazım?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Anakartın ne kadar agp destekliyorsa ekran kartında onun sınırlı kalır yani anakartın 4xagp ama ekran kartın 6xagp ise 4xagp kullanabilirsin. Anakartı değiştirmeye değecek bir değermi dersen bilemiyorum. Bendeki anakart 4xagp ekran kartı yanılmıyorsam 6xagp ama mutluyum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hmm çok güzel bi yazı buldum: Görüntü kartları geriye doğru uyumludur, yani şu an alacağınız bir AGP 4X veya 8X destekli görüntü kartını sadece AGP 4X destekleyen bir anakartta sorunsuzca kullanabilirsiniz. Hatta çoğu zaman AGP 2X destekli emektar anakartlar bile sorun çıkarmasa da bazı AGP 2X anakartlar yeni görüntü kartlarını yeteri kadar elektrikle besleyemeyebilirler (örneğin Gigabayte'ın 440BX yongasetli anakartları bu konuda biraz sabıkalı). Performans ise herkesin kafasını karıştıran bir konu. Anakart üreticilerinin ısrarla belirttiğinin aksine pratikte AGP 4X ve AGP 8X arasındaki performans farkını hissetmek çoğu zaman imkansız. Bazı testlerde ve profesyonel uygulamalarda ölçülebilir farklar olsa da özellikle biz masaüstü kullanıcıları için AGP 4X'in yeterli olduğunu söyleyebiliriz.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar