miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ps4 için battlefield Hardline var elimde, hiç beğenmedim oyunu. Mümkünse batman ile takaslamak veya satmak istiyorum.satis fiyatı Donanimhaber oluculerine göre 100 TL. Bende o fiyata fitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 donanım haberi bilmem de psn us storeda 30 dolares. sıfırı 81 tl ye geliyor. gerekli picleri koyalım beyler size zahmet. fail, benim dediğim battlefield4 müş, hardline 60 dolares. ama battlefield 4'te de battlefield hardline standart edition yazıyor kafa karıştırıyor ipneler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bilmiyorum fiyatını bakmadım psn e, ancak bu oyun kutulu, sanırım biraz daha fazla oluyor fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yok ya 100 tl iyi fiyat, self zaa xd yaptım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 1 ay once 119TL idi ek paketli olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Vay altın gıbı oyun desene,gittikce ucuzlayacagına pahalanıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar