jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 paranla ilk önce kendine türkçe öğretmeni tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aquila said: dogru, paticikte surekli cok zengin oldugunu belirtme ihtiyacini gosteren mesajlar atiyosun. Kanka skype da da öyleydim biliyorsun :) O değilde bi olay anlatayım bari ne kadar zengin oldugum bir kez daha anlaşılsın. Almanya posları kullanıyorum artık tr de sanal olarak. Bundan 1.5 sene önce gittim almanyada bir eleman üstüne şirket açtım. Gmbh. Onuda müdür yaptım gönderdim telecashe. Telecash posu vermiyor. Pos distrubuteri Jürgen Kelber diye bir adam. bana diyor ki yıllık cironuz 1 milyon euro nun altındaysa vermem dedi. Ya dedim şirket daha yeni. Gel tr deki ciroları gösterim. Yok dedi bize burası önemli. Aynı bu IBM deki cocuk muhabbeti gibi. Telecash şöyle firma telecash böyle firma. Neyse sinirlendim. Adamla özel buluşma sağladım. Bi şekilde ısrarımı kabul etti. Dedim ki telecashin distirbutorlugu ne kadar sende. 2020 ye kadar bende anlaşmamız var dedi. Tamam dedim. Ne kadar alıyorsun telecash den. Aylık 2000 euro + bağladığım müşteriler üzerinden %1. Adama red edemeyeceği bir teklif yaptım. Aylık 5000 Euro + Bağladığı her firma üzerinden %2. Adam öbür gün telecashden çıktı tüm distrübitörlüğü ile benim yeni açtığım firmaya geldi. Firmanın adını pay4one kurduk benim eleman yusuf'un yanına onuda müdür yaptım. http://www.pay4one.com/impressum Şuanda almanyadaki tüm telecashin distrübütörlüğü benim elimde oldu. Sınırsız posum da cabası :) IBM olayını ısrar edince bu aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Alexi Septimus'u hatırladım bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 o neyin wotu lan asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Ahahaha wot dosemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 olm ayni seyi diyoruz iste, mevzu zenginlik degil, hiyarlik asdf. ne kadar zengin veya fakir olursan ol, hiyar her zaman hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 adam param var wot u yazmış ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Cevap vermeyin demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Comelince birsey yapmaz diyorlar Hangisine inanalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aquila said: olm ayni seyi diyoruz iste, mevzu zenginlik degil, hiyarlik asdf. ne kadar zengin veya fakir olursan ol, hiyar her zaman hiyar. Fakir bir beyfendi olmaktansa zengin bir hıyar olmak çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 zengin bir hıyarım ama hıyarıma fotoşok yaparım diyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 onun qeyfi baska. patekini begenmedim ama, onu degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Hıyarıma asla fotoşk yapmam hayal edemeyeceğin kadar gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 jacabo said: Comelince birsey yapmaz diyorlar Hangisine inanalim Ölü taklidi yapsakda gider diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 birader, begenmiyosaniz siz gidin, hala bikbik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 arabaların fotosu gelmemiş daha, nasıl olur go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sequo bana da bi iş ayarla ya valla forumda herkesin ağzına vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 dur ben koyayim arabami. http://cdn.theawl.com/wp-content/uploads/2013/03/G_train.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ooo elektrikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aquila said: birader, begenmiyosaniz siz gidin, hala bikbik. Sequo yu hak ediyorsun ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sequo da beni hakediyosa, bi cay icerim kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ağlama fenn yeter artık. Beğenmiyorsan okumazsın olur biter. QQ layıp duruyorsun. Az öteye kaykılda fakir kokun geçsin ortalıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bak hala Neyse bu aşka bi laf edemem. Bak bi çay içmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aquila said: sequo da beni hakediyosa, bi cay icerim kendisiyle. Şevki senle çay değil rakı sofraları kurmak lazım :) Sabahların olmaması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Adi sevki degil ama, yatagina atmadan once ismiyle hitap etme isin yatar dfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar