masa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 İnternette çok var ama ne doğru düzgün görsel var, çoğu da çok pahalı 50-60 tl vermek istemiyorum. Adamın biri 3 yıl önce amatör olarak 5 tlye yapıp satıyormuş, nette gördüm. Mail attım ama cevap alamadım. Bilen var mı uygun fiyata kedimin ismini ve telefon numaramı yazdırabileceğim künyeci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bu bana da lazım sinek kovalarken aşağı düştü maloz bikaç kere. Ben kumaştan bi tasma takıp kumaşa telefonumu yazayım dedim ama ona uygun bi kumaş tasma da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 masa said: İnternette çok var ama ne doğru düzgün görsel var, çoğu da çok pahalı 50-60 tl vermek istemiyorum. Adamın biri 3 yıl önce amatör olarak 5 tlye yapıp satıyormuş, nette gördüm. Mail attım ama cevap alamadım. Bilen var mı uygun fiyata kedimin ismini ve telefon numaramı yazdırabileceğim künyeci? Kedi tasması al. Tanıdık bir kuyumcuya git ucuz bir metal üstüne yazar ve takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar