duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu iki gitardan birini alıcak birisine hangisini tavsiye edersiniz cok acele cvp lutfen[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
SilentEnigma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bbende bi tütlü karar kılamadım ya jackson yada esp alcam yardımcı oln lütfn.Jackson ın tonları biraz cızırtılı gelio bana ama çok arada kaldım.Jackson King V alacam yada esp nin hangi modellerini önerirsiniz
Jester Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ne tarz çalacağınıza bağlı biraz da..[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ESP'nin sesi çok temiz. jackson bilmiyorum.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ESP derim ama Jackson ın reklam modeli de jenna jameson .. düşünmek lazım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Jester Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 blizz gitarı alınca yanında vermiyolar jenna yı. o sadece reklamlarda kullanılıo :D[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Infernal_Reborn, 25 Ocak 2005 19:15 tarihinde demiş ki: ne tarz çalacağınıza bağlı biraz da.. İİ ESSS PİİİÖÖÖÖAAAAĞĞĞ türü ya ceekssaaayyynnnııwwaaaooowwwwwüüüaa türü şeklinde ayrılırlar[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Jester Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yok bizim orda daha çok esp ile heavy, power, gothic, doom gibi türler, jacksonla da thrash, death, grind çalınıoda o yönden dedim. yani esp nin sesi daha temizdir jacksonın distortionı iyidir[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 o zaman abi ii ess pii to the game CEEEKKSSÖÖAAAĞĞĞĞNNN[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Jester Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lol cozuttu adam, reset düğmesi nerdedir ki bunun :)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yemişim ESP yi, bana özel gitar yapsınlar ben de çalarım euhe Tabiki Jackson, kıyasladığına deymez =) Tabi ben clean gitardan annamam, distörşınını kıyaslamak bile yannış süper Jackson'ın distörşın[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ocak 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hmm gitarın fiyatına bağlı desem? mesela espnin alt modellerini kesinkes alma resmen sunta ama espnin jacksonla aynı fiyatta olanlarında esp ağır basar ,çoğunda emg manyetikler var sesi inanılmaz temiz çıkartır çok sağlam bi disto tonuda elde edersiniz ayrıcana iyi gitarlardır jacksonlar ise usa de üretilmemişse uzak durun derim daha iyi gitarlar var ben olsam ibanez alırdım jackson alacağıma yani bence esp den şaşma ama iyi modellerse dediğim gibi bu arada prs hükmeder gibson fender hikaye :)
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya neyin muhabbetidir bu ya "hangi renk daha güzel" den hiç bi farkı yok şu muhabbetin bi kere ESP demişsin sen americadan mı alacan ESP Yi yoksa LTD mi jackson diosun american mı yoksa kore malı jackson mı yani sonsuuuuuuuuuzzzz bi olay bu. Zevkler renkler tartışmamak, hede hödö..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ha eheh harbi mortis onu demeye çalıştım anlatamadım saol ;) ben olsam zaten türkiyeden esp jackson alacağım parayı biriktiririm gider prs alırım yani eheh ltd alcaksanız bulaşmayın ya :) bi deluxe modelleri var onalrın 1k doalra yakın para olanlar bak onlar olabilir ama usa olmayan jackson yaramaz abisi :)
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ule Jackson mı kaldı artık piyasada? Fender satın aldı alalı adam gibi gitar çıkaramaz oldular gidip fender tremolosu koyuyorlar gitarlara mikmişim jackson ı afedersin. Bitarafımı bile silmem o gitarlara artık ben. (bune nefrettir yarabbi) ESP alıp büyük bi hata yapmaktan kurtul gerisine karışmıyorum.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bunların fiyatları nekadar peki soran kişi bayaaa dusunuyo bosver git bi les paul al dedim pahalıdır o dedi bunlar nekadarki??[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Predator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Evet gereksiz bi soru olmuş Bi kere Esp dediğin hemen hemen 1000$ dan başlıyo alt modelleri ltd olarak üretiliyoki. Türkiyeden birinci el şeklinde alcaksan hiç alma hele ltd-50 yok f-50 yok m-50. bu modellerden uzak dur. hem euro bazında çok pahalı satıyo adamlar hemde gereksiz ama aynı fiyata jacksonın js30 du dk2fs ydi şuydu bu gitarlarını alırsan rahat edersin.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Öne çıkan mesajlar