devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Benimle kapışmak isteyen varsa gelsin.Karşı tarafın ağzını yüzünü dağıtırım. :D . [Bu mesaj Zed tarafından 31 Temmuz 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Samurai Shodown mudur nedir onu yükledimde pek kanım kaynamadı o oyuna(nerden çıkardınız daha ilk rakibi bile yenemediğimi ya yok öle bişi:P ) ama bi arkadaş Double Dragon un dövüş oyununu gönderdi onda iiyim bayağı ama sanırım kailera da oynanmıyo bulursanız tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Samurai Showdown 4 var bnde ... Mame serverı bi açılsın yeniden , dağıtacam valla... Ama kimse oynamıo , bilen yok yani... Eskiden atari salonlarında hep highscore'lar listesinin en üstünde Dev yazzardı hava atardım millete :D:D[signature][hline]--- www.devgames.tk --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 atari salonlarını bilmem de, burda bi kaç kişi az çok ss oynuyomuş kendi çaplarında.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 S S isteyen herkesle istenilen versiyonu istenlien zamanda oynanir![signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 arkadaşlar oynayan varsa buyursun gelsin... hay hay dayak isteyen gelsin :D:D:D hayhaaaaaaaaaay.... :D[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ss te beni parça pinçik eden yeterince tanıdığım var, almıyim ben:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hay allah. yav dayağa meraklıysan bu kadar bi kapışalım bakalım server açılmadan. perşembe akşamı burda ol. adam toplayıp gelcem. eheh.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Eheh , ortadan ikiye bölünmek isteyen yok galiba... Ah ah ah ne güzel wind combolar koyacaktım.Perfekto yapıp tek hareketle adamı ikiye bölecektim... AH AH AHh[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yavrucum perşembe akşamı gel dövecem diyorum sana ya. tatmin olacaksın merak etme.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 perşembe akşamı kimse gelmedi. eheh. valla şu anda ss4 oynayabileceem biri varsa dövebilirim.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Özelime çalışan ROM linki atarsanız ben oynarım.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 horace ordamısın[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya bir hayırsever benim özelime de çalışan rom linki atabilirmi bitürlü anlayamadım bu işi. çinceyi sökücem yakında.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 zlorwf pek bir güzel oynuyormus bu oyunu[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Gelin dağıtayım yüzünüzü gözünüzü=)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 4 güzeldir ama ben 3ü daha çok seviyorum şu sıralar. Bu oyun ilk çıktığında 1 yani saatlerce charlotte'yi dövecem diye uğraşmıştım. En korkulu rüyamdı. Neyse zamanla öğrendik ve 4 e kadar geldik. Bunun birde satılmamış Nintendo versiyonu falan var. Ama neyse şu mame serveri açılşsında bol bol keseriz birbirimizi.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barsak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Arkadaslar Bana Bu Oyunun Tam Adresini Verirmisiniz...[signature][hline]Oyun Bittiginde Sahda , Piyonda Aynı Kutuya Atılır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 beyler herturlu server rom kaillera ile ilgili sorularinizi ve paylasmak istediklerinizi bana aktarabilrisiniz hatta oynamak icin server bile acabiliriz :D [email protected]... msn ..[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Valla hala akıllanmayan varsa gelsin. Bu oyun sayesinde çinceyi söktüm şahsen...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hehe ben de varım bu samurai shodown da, hatta ve hatta şu an sunucuda bekliyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Eski coin-uplardaki formuma yavaş yavaş dönüyorum. Dün beni ezen Rahan'ı bugünde ben ezdim. Gelin bakalım rakipler, I'm the king :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yok öle bişi zıplamaya bastıktan yarım sn sora zıplıyodu adam. lag vardı böhüü :D[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Hadi hadi yazış yapmayalım :). Gece tekrar oynayacaz bakalım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 14 Kasım 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 taşınınca adsl alacam ozaman street hoop bilmemne toop demiyecem hepsinde yenecem sizi sadece sabır...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar