devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Benimle kapışmak isteyen varsa gelsin.Karşı tarafın ağzını yüzünü dağıtırım. :D . [Bu mesaj Zed tarafından 31 Temmuz 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Pegasus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Samurai Shodown mudur nedir onu yükledimde pek kanım kaynamadı o oyuna(nerden çıkardınız daha ilk rakibi bile yenemediğimi ya yok öle bişi:P ) ama bi arkadaş Double Dragon un dövüş oyununu gönderdi onda iiyim bayağı ama sanırım kailera da oynanmıyo bulursanız tavsiye ederim
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Samurai Showdown 4 var bnde ... Mame serverı bi açılsın yeniden , dağıtacam valla... Ama kimse oynamıo , bilen yok yani... Eskiden atari salonlarında hep highscore'lar listesinin en üstünde Dev yazzardı hava atardım millete :D:D[signature][hline]--- www.devgames.tk ---
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 atari salonlarını bilmem de, burda bi kaç kişi az çok ss oynuyomuş kendi çaplarında.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 S S isteyen herkesle istenilen versiyonu istenlien zamanda oynanir![signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 arkadaşlar oynayan varsa buyursun gelsin... hay hay dayak isteyen gelsin :D:D:D hayhaaaaaaaaaay.... :D[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ss te beni parça pinçik eden yeterince tanıdığım var, almıyim ben:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hay allah. yav dayağa meraklıysan bu kadar bi kapışalım bakalım server açılmadan. perşembe akşamı burda ol. adam toplayıp gelcem. eheh.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Eheh , ortadan ikiye bölünmek isteyen yok galiba... Ah ah ah ne güzel wind combolar koyacaktım.Perfekto yapıp tek hareketle adamı ikiye bölecektim... AH AH AHh[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yavrucum perşembe akşamı gel dövecem diyorum sana ya. tatmin olacaksın merak etme.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 perşembe akşamı kimse gelmedi. eheh. valla şu anda ss4 oynayabileceem biri varsa dövebilirim.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Özelime çalışan ROM linki atarsanız ben oynarım.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 horace ordamısın[signature][hline]orochi
corso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya bir hayırsever benim özelime de çalışan rom linki atabilirmi bitürlü anlayamadım bu işi. çinceyi sökücem yakında.[signature][hline]
elma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 zlorwf pek bir güzel oynuyormus bu oyunu[signature][hline]www.elma.forumu.com
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Gelin dağıtayım yüzünüzü gözünüzü=)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 4 güzeldir ama ben 3ü daha çok seviyorum şu sıralar. Bu oyun ilk çıktığında 1 yani saatlerce charlotte'yi dövecem diye uğraşmıştım. En korkulu rüyamdı. Neyse zamanla öğrendik ve 4 e kadar geldik. Bunun birde satılmamış Nintendo versiyonu falan var. Ama neyse şu mame serveri açılşsında bol bol keseriz birbirimizi.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
barsak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Arkadaslar Bana Bu Oyunun Tam Adresini Verirmisiniz...[signature][hline]Oyun Bittiginde Sahda , Piyonda Aynı Kutuya Atılır....
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 beyler herturlu server rom kaillera ile ilgili sorularinizi ve paylasmak istediklerinizi bana aktarabilrisiniz hatta oynamak icin server bile acabiliriz :D [email protected]... msn ..[signature][hline][email protected]
Dev Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Valla hala akıllanmayan varsa gelsin. Bu oyun sayesinde çinceyi söktüm şahsen...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hehe ben de varım bu samurai shodown da, hatta ve hatta şu an sunucuda bekliyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Eski coin-uplardaki formuma yavaş yavaş dönüyorum. Dün beni ezen Rahan'ı bugünde ben ezdim. Gelin bakalım rakipler, I'm the king :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yok öle bişi zıplamaya bastıktan yarım sn sora zıplıyodu adam. lag vardı böhüü :D[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Hadi hadi yazış yapmayalım :). Gece tekrar oynayacaz bakalım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 14 Kasım 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 taşınınca adsl alacam ozaman street hoop bilmemne toop demiyecem hepsinde yenecem sizi sadece sabır...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Öne çıkan mesajlar