Antielf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 merhabalar beb ve arkadaslarım wc3 oyununun hastasıyızz ve wow yı sabırsızlıkla beklıyoruzz eu yu yanıı:=) kotu olmak ıstıyozz ama en ıyı karma hangı sekılde olur karar veremedık daha betayı oynama sansımızde olamadı maleseff 3 kısılık veya 2 kısılık hangı carlar bırbırlerını tamam lar tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sorunun cevabı değil ama bana göre wcta undeadlar dışında ne bütün ırklar tam olarak kötü nede tam olarak iyi ,hepsinin kendi bakış açılarında kendine göre haklı sebebleri var örneğin herkes orkları kötü bilir ama bence thrall paladinin horde versiyonu w3dede sürekli for the honor falan diyodu ikide bir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bız antii ile warlock ıle warıor karma yapmayı dusunuyoruz.her nekadar oyunu bılmesek te hos olur heralde. bu ıkılı hakkında ne dusunuyorsunuz_?[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya böyle iyi kötü gicik oluorum :)[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antielf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 allf bencede en ıyısı warlok ve warıor sanırım ırkları ne sececez~~ tabıkı undead~~ bunun dısındakıler nasık olur acabaga?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Biz orclar iyiyiz. Kaka olan silver hand denilen ışık süzmesine tapan paladinler. Ruhlar > Işık :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Dalamar şimdi tatilde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Warcraft dünyasını, D&D mantığı ile değerlendirmemek lazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya sımdıı hertarafı curuk yamuk yamuk duran les yıyen bı ırk nasıl ıyı olur:) herzaman kutsal we kadım olan elflerdır.[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antielf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: _Dalamar_, 24 Ocak 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Biz orclar iyiyiz. Kaka olan silver hand denilen ışık süzmesine tapan paladinler. Ruhlar > Işık :) Lütfen akıllı olalım Holy Shock u kafanıza yediğiniz zaman ruh muh kalmıyor az delikanlı olunda kaçmayı savaşırken... O zaman göriyim sizi benim gibi kutsal bi paladinle savaşırken.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. (benim bulduğum bir laf değil bir siteden almıştım, insan haklarına çok saygı duyan bi mod arkadaş benden habersiz değiştirmiş imzamı link veremiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hemen sataşın :) Horde (sizin tabirinizle kötü tarafta) seçebileceğiniz ikili, bir Healer (iyileştirici) ve bir savaşçı olsa sizin için iyi olur.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Qui, 24 Ocak 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Warcraft dünyasını, D&D mantığı ile değerlendirmemek lazım. bu sözün çok doğru her ırk hayatta kalmak için savaşıyo ve hepside yeri geldiği zaman kimseye acımıyo insanlar bana göre iyi falan değil frozen thorne tame landda resmen (jaina hariç) faşistlik yapıyolardı insanların dışında herkes ölsün mantığıyla olaya bakıyolardı,yani horde kötüdür alliance iyidir mantığı yanlış hepsi yeri geldiğinde iyi yeri geldiğinde kötü oluyolar,orklara taurenlere kötü diyenler wc3 campainginde ork bölümünü oynasın thrallın cairnenin yaptıkları hiçde kötü gelmedi banba hepsi nasıl hayatta kalırım l ulusumu nasıl kurtarırım diye düşünüyodu ,bu şekilde alliancede düşünüyo,oyuncu dergisini aldım ırkları tanıtırken özellikle horde tarafının tanımlarına sinir oldum bana göre hepsi yanlış adamlar resmen wc3ü oynamadıkları ortada bana göre undeadlar hariç tüm ırklar kendi bakış açılarından haklılar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 25 Ocak 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Engin2 tarafından 25 Ocak 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aslında evet orklar duruma hakım olmak ıcın baska adadan oraya gelıyolar hatta ınsanlarda prens guce tamah edıp undeat taraflarına kayıyoo babasını bıle doruyoo ıyı kotuu tartısması ırklara gore yapılmaz bellı ma kalıplasmıs gıbı herkes ınsanları ıyı bılır:) saten elflerde bıle kara buyu ıle urasmayı bırakmayan ırkın adıda neıght elf sımde hepsının yerı geldıgınde bı kotu bıde ıyı yanları war bunların hepsıı senaryo ıyı polıs koyu polıs mısalı sımdı ıyı olmasırası kımde_?:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: allf, 25 Ocak 2005 01:23 tarihinde demiş ki: aslında evet orklar duruma hakım olmak ıcın baska adadan oraya gelıyolar hatta ınsanlarda prens guce tamah edıp undeat taraflarına kayıyoo babasını bıle doruyoo ıyı kotuu tartısması ırklara gore yapılmaz bellı ma kalıplasmıs gıbı herkes ınsanları ıyı bılır:) saten elflerde bıle kara buyu ıle urasmayı bırakmayan ırkın adıda neıght elf sımde hepsının yerı geldıgınde bı kotu bıde ıyı yanları war bunların hepsıı senaryo ıyı polıs koyu polıs mısalı sımdı ıyı olmasırası kımde_?:) elfler büyüyü bırakıyo druidliğe başlıyolar bırakamayanlar blood elf oluyo[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 evet formun bazı yerlerınde blood elfler hakkında bıseler okudum ama ayrıntılı degıldı pekı bu oyunde neden 1 cesıt elf war fıkrın yada bılgın warmı_?[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya henüz zaten bence oyunun bu haliyle herşey açığa kavuşmuş değil blizz yamalarla veya ek paketle elbet birşeyler yapacaktır.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 umarım sonradan gelecek olan yamalar tekrardan car kasmama neden olmaz :([signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 seni bilmem ama benim emin ol olacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 neden abı hep bastan bastan aynı seyler ve yerınde saymak tan nefret ederım bıde oyundakı ılk car warya kolay kolay bırakılmaz bence beraber yuruduk bız bu yollarda beraber ıslandık yagan yamurda:) ne olursa olsun carımı yukseltmeden tam olarak orenmeden vede gecerlı bı sebebım olmadıgı surece bılmedıgım o warlock u kasacam:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aynı ırk aynı yer oldugunu söylemedinki yamalarla veya ek pakette bekledigim ırklar gelirse onları oynarım hem niye sıksınki her ırkın yeri başka yurdu başka görevleri başka bölgesindeki nooblar başka ama dediğin gibi ilk char ilkgöz ağrıdır iyice sıkılmadan bırakmam[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 son cumlende ıyı toplamısın katılıyorum sana engın2[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Azeroth da şu an için iyi veya kötü yoktur Her ırk kendi geleceğini garantiye almak için hareket eder sadece[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ocak 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 undeadlar tam olarak kötü[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hayır, tam olarak kötü değiller. Çok azınlıkta kalan bir grup, Forsaken. Kendilerini kurtarmak ve intikam almak için, Horde'a katılıyorlar.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aslında doğru syvalanasın kalbinin bir kısmı hala elf diyodu drelordlar hatta frozen thornede arthas halkımın katili ona bu yaptıklarını ödeticem tarzından laflar söylüyodu,doğru warcraft dünyasında hiçbi ırk ne tam olarak iyi ne tam olarak kötü ama tam iyi ve kötülerden örnekverebilirim jaina tam iyi arthas tam kötü[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 25 Ocak 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar