hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 şimdi benim 2 hastalığım var birinin ilaçlarını almam gerek almıyorum öbürünün ilaçlarını kullanıyorum ama karaciğer enzimleri normalin 2-3 katına çıkmış. Tahlili yapan doktora sordum napayım diye "doktorunuza sorun" dedi, asıl doktoru aradım defalarca telefona çıkmıyor adam. sanırım ilaçları komple kesicem en azından bir süreliğine ama o da tehlikeli. Sormak istediğim şey patide bu gibi bir sorun yaşayan biri varsa nasıl aştı? alkol çok nadir içerim şekerli şeyleri nispeten çok tüketirim(bu da karaciğeri yoruyormuş sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 doktoruna ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Lütfen lütfen lütfen Hemen doktorunun yanına git. Tek başına attığın her adım işleri karıştıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Doktoruna ulaş. Kalbindeki çarpıntıya internetten ilaç alıp geçirmeye çalışan ama geçiremeyen ve son duruma gelip doktorun yanında kalp krizinden ölen adam gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 İlaç bırakma kafana göre. Hastalığı da bilmiyorum gerçi ama yine de bırakma, doktorun alsın kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 doktoruna acil ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar