hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 şimdi benim 2 hastalığım var birinin ilaçlarını almam gerek almıyorum öbürünün ilaçlarını kullanıyorum ama karaciğer enzimleri normalin 2-3 katına çıkmış. Tahlili yapan doktora sordum napayım diye "doktorunuza sorun" dedi, asıl doktoru aradım defalarca telefona çıkmıyor adam. sanırım ilaçları komple kesicem en azından bir süreliğine ama o da tehlikeli. Sormak istediğim şey patide bu gibi bir sorun yaşayan biri varsa nasıl aştı? alkol çok nadir içerim şekerli şeyleri nispeten çok tüketirim(bu da karaciğeri yoruyormuş sanırım)
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Lütfen lütfen lütfen Hemen doktorunun yanına git. Tek başına attığın her adım işleri karıştıracaktır.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Doktoruna ulaş. Kalbindeki çarpıntıya internetten ilaç alıp geçirmeye çalışan ama geçiremeyen ve son duruma gelip doktorun yanında kalp krizinden ölen adam gördüm
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 İlaç bırakma kafana göre. Hastalığı da bilmiyorum gerçi ama yine de bırakma, doktorun alsın kararı.
Öne çıkan mesajlar