Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 anakartın sitesinde uyumluluk listesinde rami göremedim ama uyumlu olmadığı anlamına da gelmiyordur herhalde? ne bileyim kaç yılındayız, z97 çipseti çıkmış, 1600 mhz klasik bir ddr3 ram kit. deneyen var mı bu ikiliyi ya da uyumlu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bu uyumluluk yüzenden yeni bilgisayar sistemi almadın. ASUS ana kart icin ram bulamadım. En son ASUS TR ana kart servis şefine telefonla ulaşma şansım oldu. Neredeyse 25 dakika konuştuk. Listeyi kendisi kontrol etti ve Haklısınız dedi. % 100 kusursuzluk garantisi yok listede olmayanların. Çalışabilir ancak kimse garanti edemez. Alacaksanız 1600 ü aşmayın sorun ihtimali artıyor dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 adamlar öyle bir uyumluluk listesi koymuş ki, ramlerin %90ı çöp, kalanı da süper pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 uyumsuzsa ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ikisi de ddr3 işte nasıl çalışmayabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 çalışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 işte uyumsuzsa noluyo ben de onu anlamadım. ram la bu, ddr3, 1600mhz baya klasik özellikler işte. neden çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 rahat ol çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Revangelis said: ikisi de ddr3 işte nasıl çalışmayabilir? Sadece ddr3 yetersiz bir uyumluluk. Bir sürü gözüken ve gözükmeyenler var. Tümü kusursuzluk icin şart. Çalışıyor başka %100 kusursuz Çalışıyor başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Artariel said: işte uyumsuzsa noluyo ben de onu anlamadım. ram la bu, ddr3, 1600mhz baya klasik özellikler işte. neden çalışmıyor Bunun en çarpıcı şekilde yaşandığı ve sayfalarca delillendirildigi son yer BF4 oyunu forumları oldu. Oyunu çalıştırmakta başarılı olamayanların cogunda ram uyum sorunları ilk Sırada çıkmıştı. Tavsiyelere uyup yeni uyumlu ram alanlar oyunun çalıştığını anlattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 o zaman uyumluluk tablosu da atayım, kingstonla ilgili tablo şöyle: hyperx var desteklerde, hyperx fury var da beast yok ama olmadığı anlamına da gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Artariel Beş gün kaldı Windows 10 dağıtımının başlanmasına. Acelen yoksa 3 ay daha bekle. Ortada ciddi söylentiler var. W10 un bir yıl bedava olması hem donanımcıları hem yazılımcıların niyetini bozmuş. Ocak Ay'ından itibaren sadece W10 uyumlu/calışır lar konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 wtf öyle bir şey yapamazlar lan millet linux falan kuruyor. hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 olmaz bir şey abi. al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Artariel said: wtf öyle bir şey yapamazlar lan millet linux falan kuruyor. hayda 2016 yılının ilk 3 Ayında çıkacak bilgisayar Oyunları'nın W10 olacağını yazanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ee w10 kurar adam? sorun ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 oyun only w10 olur da dx12den dolayı donanım konusunda olmaz öyle şey gpu hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar