Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Arkadaş iki adet kombine bilet satıyor. Bir iki yerde 280'e satılıyor kombineler, Biletix'te 300'e falan geliyor sanırım. Tanesini 250 TL'den bırakıyor arkadaş. 2 adet var elinde dediğim gibi. İlgilenen olursa yazıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sahne önü biletler ise mükemmel fiyatlar gruplar da mükemmel asterothta mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Biletler Sahne önü. Leş metalci teriyle ıslanabilirsiniz dilediğinizce. Gruplar bunlar, (Mastodon değişecek, yerine kimin geleceği açıklanmadı henüz) http://i.imgur.com/tPXrTbh.jpg Tişikkirlir sipirmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bende wackena gidiyorum *.* https://www.wacken.com/en/bands/running-order/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Hayırlı yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 gidesim geldi ama bayılır kalirim heralde psyfestler 7bitirdi beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Asteroth said: Biletler Sahne önü. Leş metalci teriyle ıslanabilirsiniz dilediğinizce. Gruplar bunlar, (Mastodon değişecek, yerine kimin geleceği açıklanmadı henüz) http://i.imgur.com/tPXrTbh.jpg Tişikkirlir sipirmin. leş metalci teriyle ıslanmak için arkalardan alınması gerekmiyor mu? Sıkışık ve kokulu ortamda, üstünü çıkartmış şişko metalci vucuduna temas ile bulaşan leş metalci teri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bilmeden konuşuyorsun barbu, lütfen dezenformasyon yapmayalım. Senin bahsettiğin siyah giyinen, tuzlu tuzlu terleyen ergen metalci teri, ben premium metal grubu terinden bahsediyorum. Senelerini buna vermiş, kaç yaşına gelmiş bir aynaya bakıp "Lan ben ne yapıyorum ya, sabah akşam böğürüyorum, bir dediğim de anlaşılmıyor" demeden saçı sakalı uzatmış dövmeli amcaların teriyle bir tutmamanı rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 incdarkness said: bende wackena gidiyorum *.* https://www.wacken.com/en/bands/running-order/ http://www.youtube.com/watch?v=Li58voy6xXM Abi şu herifleri cidden canlı izlemek isterdim. Headbang benden geçmiş. Steve 'N' Seagulls diye grup ismi mi olur asdfads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 abi headbanger stagelerde pek isim olmucak benim bi in flames icin true metal bolumune gecicem o kadar gerci sarhos olunca ciplak sahneyede ziplayabilirim belli olmaz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Moonspell var olum ölmeden izleyin ben de Party-San'a gidiyorum gelin takılak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bizdeki festin lineup da iyi aslında ama zor be ergenler tepisirken dur evladim napiosun fln demeye kalmadan pogoda bulursun kendini akhsgdlakhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 O yüzden sahne önü biletler, ergen pogosuyla uğraşmayın, efendi gibi dinleyin müziğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 efendi gibi dinleyin diyince bi dusundum de herkes boyle takımla gelmis kollarını kavusturmus o sekil dinliyor akjhgsfdkagdkad maksimum 10dk sonra grup iner sahneden enerjileri biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 metal konserine müzik dinlemeye mi gidiyonuz la? demet akalın mı bu? sfsd gidicen en önde milleti iticen kenara hayvan gibi headbang yapıcan ne öyle efendi metalciler havası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ilk gun efsaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 size nasıl bilet veriyorlar ya metalci seçme sınavı olsun konsere gitmeden pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Thrown to the sun çokkötü grup şaka <3 seviyoruz ailecek fesbuk sayfalarını da takip ediyoruz aah ah müzik bildiğin paraya döndü :( nerde eski woodstocklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 dasBock said: metal konserine müzik dinlemeye mi gidiyonuz la? demet akalın mı bu? sfsd gidicen en önde milleti iticen kenara hayvan gibi headbang yapıcan ne öyle efendi metalciler havası falan Elitiz biz, takım elbiseyle gidiyoruz konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 vay annaaamm bu arada woodstock'tan kastınız polonyadakiyse ona da gidiyorum haftaya hohoha almanyada olmanın tek güzel yanı bu BLS bekle beni yavrum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar