Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Retaili bekleyenlere resimler

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

Beklerken resimlere bakıp eğlenirsiniz
Ps: resim boyutu oldukça küçük çok kalite beklemeyin ...
Ve işte karşınızda Jaina Proudmoore
Dayanılmaz cazibeme karşı koyamayıp bataklıkta bile ayagıma kadar geldi . Cüce karizması işte ...

Paladinle uğraşmak kasar biraz ...

Gnomeregan bossu saglam loot aldık bundan bombaları olmasa bişe yapamaz aslında ...

Bu da karizmatik bir köpek kardeşimiz

Eh horde territory evimiz gibi oldu artık ...

Dırı dı dı dırı dıdı dı bilmem size ne hatırlattı :D

Teknoloji doğaya yetişemiyor yinede uçmak dururken yerde durmak anlamsız ...

Raid ve guardları :D . Şaka bir yana çok komik ortam dalıyoruz oyuncular hemen ölüyor guardlar iki saat uğraştıyor enteresan ortam cidden , guardlar o kadar hızlı spawnlanmasa bölgeyi alliance territory bile ilan edebiliriz aslında ...

[Bu mesaj Dunedain tarafından 25 Ocak 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Oyun başladığınızda zaten sosyal ortam pek kalmıyor tavsiyem arkadaşlarınızla gülün eğlenin iyi akit geçirin retail çıkmadan arada yapacaksınız upgrade vs yapın oyun başladığında değiş bunlara forumlara bile bakmaya vaktiniz olmuyor çünkü. Ben beta oldugu ve herşey silineceği için bu kadar rahatım yoksa ilk atı ben alıcam diye deli kasardım kendimi biliyorum yani ...
Sosyal ağlarda paylaş

Grifin çok hoşuma gitti[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda top olacak yerler şimdiden belli elflerın auberdine sonra ashanvaledekı splinteer post sonra zoram strand dakı orc base buralar oyun basladıktan 2 hafta sonra filan top olacak yerler artık giren cıkan bellı olmaz birde jaine da cok düz olmuş wc TFT deki jaine daha karızmaydı valla bu ne normal oyuncu formatında ben görsem aha normal oyuncu dal derım ahahah[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 25 Ocak 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 25 Ocak 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
oyunda top olacak yerler şimdiden belli elflerın auberdine sonra ashanvaledekı splinteer post sonra zoram strand dakı orc base buralar oyun basladıktan 2 hafta sonra filan top olacak yerler artık giren cıkan bellı olmaz birde jaine da cok düz olmuş wc TFT deki jaine daha karızmaydı valla bu ne normal oyuncu formatında ben görsem aha normal oyuncu dal derım ahahah
rexarda öyle heroları biraz daha benzetmeliler orjinal hallerine[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

bombaları durdurmak için 3 kişi 6 şar düğmeye bastı , kalan 2 kişide bossu kesti . basitti yani . Hangimiz daha noob acaba bilmeden konuşup sazan gibi atlayanlar mı ? Yoksa levellerin düşük olmasına rağmen bossun kesildiğini resimden görip anlamaynlar mı ? ne dersin çok bilmiş kardeşim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Biz onu keserken ben 30 dum 29 priest vardı ve 28 rouge vardı
33 bir paladin vardı 30 olan bir kişi daha vardı ama hatırlamıyorum hangi sınıf . Neyse priest ben ve 28 rouge dügmelere basıyorduk. Ben ve priest savaşan 2 kişiye heal atıyorduk , 28 rouge zaten 34 adama zarar veremeyeceğinden onun düğmelere basmasını uygun gördük . yani 3 kişi adam başı 2 düğmeye bakıyordu , bunlardan 2si savaşanlara heal atıyordu ,1i 28 oldugundan 34 adama zarar veremezdi ondan sadece 2 dugmeyle ilgileniyordu düşündümde cidden ne kadar noob oynamışız böyle yani , zaten biz hep böyle noobuz kendimizden 4 5 seviye yüksek elitelerle uğraşırız noobluğun gözü kör olsun işte ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 25 Ocak 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Biz onu keserken ben 30 dum 29 priest vardı ve 28 rouge vardı
33 bir paladin vardı 30 olan bir kişi daha vardı ama hatırlamıyorum hangi sınıf . Neyse priest ben ve 28 rouge dügmelere basıyorduk. Ben ve priest savaşan 2 kişiye heal atıyorduk , 28 rouge zaten 34 adama zarar veremeyeceğinden onun düğmelere basmasını uygun gördük . yani 3 kişi adam başı 2 düğmeye bakıyordu , bunlardan 2si savaşanlara heal atıyordu ,1i 28 oldugundan 34 adama zarar veremezdi ondan sadece 2 dugmeyle ilgileniyordu düşündümde cidden ne kadar noob oynamışız böyle yani , zaten biz hep böyle noobuz kendimizden 4 5 seviye yüksek elitelerle uğraşırız noobluğun gözü kör olsun işte ...

aferin size de bu kadar sinirlenecek ne var anlamadim saka yapioruz belli deil mi?adam amma alindi euheu[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 25 Ocak 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

6. ve 7. ss ler :)

yarıldım orda zaten. bakıyorum böyle "aa ben bunu biliyorum ama nerden?" diyorum. sonra bi hatırladım ki Star Wars Episode I'daki pod yarışının aynısını yapmışlar. hatta spiker de iki kafalıydı Star Wars taki gibi. Ayrıca yarış her ikisinde de çölde geçiyor.

Bir sürü gönderme var zaten, Stormwind'de iki tane çocuk balık tutarken birisi mesela "There is no spoon" dedi tam yanlarından geçerken. direk dazed oldum. :b

Ayrıca son ss'de, resmen köylerinin içlerine kadar girdik dün akşam. Guardları dahi öldürdük neden capture olmadı anlamadım :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

students.sabanciuniv.edu/~metininanoz/

buyrun çekin burdan beğendiğinizi...
(ss lerin bazıları laptoptan bazıları arkadaşın pc den)[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
(benim bulduğum bir laf değil bir siteden almıştım, insan haklarına çok saygı duyan bi mod arkadaş benden habersiz değiştirmiş imzamı link veremiyorum)

[Bu mesaj MeTh tarafından 25 Ocak 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...