di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Selam, Vindoz ustunde calisan, Mac'deki TimeMachine'in yaptigini yapacak duzgun guvenilir bi program lazim bana hacilar. Kullandiginiz, bu iyidir dediginiz bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 O yok abi benim bildigim kadariyla. Yani sirf yedekleme istersen cok var, Crashplan mesela para vermeden offline calisiyor sanirim. Ama Time Machine gibi ucmus bilgisayari komple su tarihteki haliyle geri yukleme yok. Onun tek benzer yolu Windows restore point ve file history seylerini acmak. O da silinen dosyalari tutuyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Restore etmesin abi, incremental backup alsin, bi de eski tarihlere donebilsin yeter. Gerekirse ben ayiklarim dosyalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Crashplan'a bak bence bir o zaman. Ucretsiz offline versiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar