Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Senin yüzünde kendi öz annemi yedim :( kim bana yemek yapacak :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 İmdat ya imdat, biri silsin bu threadi ya.. *!Gözü döner*[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi neyse ben devam ediyorum.. bi kere mangal ortamında kibar lık olmaz eline et kokusu bulaşcak.. pirzola nı dişlicen sonra o leş elinle iğrenç kaşığa sarılıp salatayı kaşıklıcan.. sonra rakını yudumlıcan.. neyse kekik kimyon hatta karabiber harika olur[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hadi pişircekseniz bari kekik dökmeyin bol bol baharatla etin kendi tadını öldürmeyin. tavuk veya koyun/inek etinin yanında bira iyi gider. rakıylı balıkla için normal etle değil :) hatta şarap da olmaz o da peynirle iyi gidiyor. dediğim gibi koca budu alcaksın böyle kan damlıycak yanından (hadi kırmıyım sizi, sıcak sıcak olsun, ama kösele olmasın aman) önüne de bira koycaksın tercihen büyük kupada olcak, buz gibi olcak bi lokma ondan bi fırt ondan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 neyse beyler satış politikamızı yaptık .. ben aslında bir davar satıcısıyım şimdi ucuza hızlı hızlı satıcam size malları.. tel: 0 535 689 45 76[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bir gün silah zoruyla Bliz ve Bone'ye mangal yaptıralım =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aslında mangalda en önemli şey 1-Kimin mangalı yaptığı?.. [aşşağıda magalı keşfeden mr.mangal duruyo..] 2-Nası bir mangalda yapıyosun? 3-masonmusun?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mason değil Muson =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ewt =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 biri etmi dedi öyk...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 135) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Delanoresse, 25 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: hanci bana et kadin ve sarap, atima da su. eski Türkler kımız derdi. ayrıca gitmez yani. örneğin Tüm frp testlerinde a) Steak & Ale b) Chicken & Beer c) Cheese & Wine d) Salad & Water e) Bread & Soup f) Sandwich & Tea vs... yazar. Wine & Meat yok mesela. rakı etin yanında gitmez, çok beton bir tadı durur. Et (koyun ve tavuk eti) daha sıcak ve canlı bir içecek ister. Bu da ancak bol köpüklü bir bira olur. Rakı ise tadı daha serttir beton gibidir, balıkla birlikte gider. Ayrıca hangi rakıcıya sorsam bana "balık, kavun ve peynir" dedi.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Ocak 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Erutan, 25 Ocak 2005 17:52 tarihinde demiş ki: koyun taşağı vardı yanlış hatırlamıyorsam abi koyun taşşağı? koç taşşağı deil mi abi o? yoksa benim mi cinsel tercihlerim deişiyo?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Koç koç hehe :D[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 koyun mu yazmışım :D koyununda olmazmı taşağı buba? Keçi yada koç dur ozaman Koç evet koç :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kekikle gayette güzel oluyor bence hem öle az pismiste olmaz.yani böle sert kayıs gibi olsun demiyorum ama kararında bırak öle kanlı manlıda olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Et le şarap abi kesinlikle.. bira da fena değil aslında.. erutan rakı dedi diye öyle dedim ben[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 işin doğrusu budur demiyorum saqdece karşılaştığım genel fikirler...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bi kerem legolas vejeteryandır etmet felan yemez (legoslasla kastım elf :D) sen git bi dwarf un yanına gösterir sana nası et yenceğini :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 az pişmiş olması gerek kesinlikle ayrıca yanında okuzgozu olmalı[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 etin terbiyeside önemli[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 terbiye fln uğraşılmaz yani bigün önceden yapılması gereken şeyler.nese olaya dönelim valla eti nasıl swevdiğine bağlı çok pişmiş sevioson çok pişiricen onda bi sorun yok ama az-orta pişmiş eti diri deviyorsan işte burada başlıyoruz :) efenim eti kanlı-canlı pişirmenin tek yolu sürekli çeviricen ateşte ki içi kurumasın işte paso çevir :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ha bide mangal bir sanattır[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Erutan, 25 Ocak 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Yardım pls heh ondan sonra geyik yapmayın diyorsun ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 balıkla rakı içmek balığa hakarettir bence :p hatta rakı her yemeğe hakaret o ne biçim tad öyle ıyk[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Ardeth, 25 Ocak 2005 19:48 tarihinde demiş ki: balıkla rakı içmek balığa hakarettir bence :p hatta rakı her yemeğe hakaret o ne biçim tad öyle ıyk rakıyı herkes içemez derler ya inanmazdımda çevremde gelişen oalylardan sonra inanıyorum artık :) asıl balıkla rakı içmemek rakıya hakarettir :) rakı power!!!![signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar