µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 elimde samsung r522 laptop var yaklaşık 6 yaşında. bataryası öldü artık, bataryasız doğrudan fişe takılı olarak kullanmak istiyorum ancak bataryayı çıkardığımda güç ışığı sol altta yanmasına rağmen alet açılmıyor. batarya alet kapalıyken şarj oluyor ancak açtığım zaman şarj olmayı bırakıyor, bataryadan yiyerek kullanabiliyorum. evde kendim bi çözümünü bulabilir miyim yoksa illa servise falan mı götürmek gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 batarya zaten ölmüş. bataryasız kullanıp güç katınında anasını ağlatmaktansa zaten ölmüş batarya üstünden kullanmak çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ölmüş batarya üstünden kullanamıyorum işte, aleti açtığımda batarya şarj olmayı bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 tamam şarj olmasın açılıyo ve kullanıyosun sonuçta? benim batarya da ölü fişi çıkardıktan 30 saniye sonra kapanıyor. ama batarya takılı kullanıyorum. edit: yanlış anladım sanırım. al bi batarya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Anladığım kadarıyla adamın laptop'ı batarya takmadan fişe takılıyken hiç çalışmıyor. Bataryayı takınca da (ayrıca fiş de takılıyken) 220'den çekmek yerine yine bataryadan çekmeye devam ediyor. Özetle laptop'ın güç kaynağı bozulmuş. Bataryayı şarj ediyor ama cihaza elektrik vermiyor. GOGO teknik servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 evet aynen anladığın gibi. yarın götürücem eski laptop da olsa işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar