Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kırılmaz cam ekran koruması kullanmayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4s var 3 sene falan oldu herhalde hiç bir şey takmadım ekrana arkaya falan halen gayet temiz.

kırılacağı varsa kırılır, çelik zırhlarla sararsın bu sefer çalınır. bu işin fıtratı böyle asdf

göte gireceği varsa giriyor o sebeple kafayı yormaya gerek yok ekstra şeylere
Mesaj tarihi:
Adamlar bunun için teknoloji geliştirmiş yane yazık.

http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorilla/samsung/samsung-galaxy-note-4

Bu arada ekran kırılması için dokunmatik kırılması farklı şeyler. Dokunmatikler über pahalı şeyler değil. Ben geçen 5 sene içinde 2 defa dokunmatik kırdım. İkisinide kendim değiştirdim.
Biri 120 biri 60 Tl ye mal oldu.

Ekran baya pahalı bişi.
Mesaj tarihi:
buff marka ekran koruması kullanıyorum i6 da çocuk sağolsun birkere eline geçirmiş, attı yere koruma kırıldı bildiğin gittim değiştirdim, camın kırılmasını engelledi kendi kırılarak ,olmasaydı ekran patlardı onun yerine bence diye düşünüyorum.. camın direncini artırdığı kesin.
Mesaj tarihi:
İşe yaramıyor diye laf edilmiyor ki sadece. Binlerce lira verip kaliteli görüntü ve dokunmatik ekran alıyorsunuz, sonra saçma sapan dokunma hisli/hassasiyetli ve görüntüyü az da olsa bozan korumalar takıyorsunuz. Cebinize telefonu tek koyun, üstünden de araba geçirmeyin, çok mu zor :p
Mesaj tarihi:
Bendeki addisonun tempered glass koruması. ip6+ ta kullanıyorum. Normal camından hiç farkı yok. Kılıf kullanmadım hayatımda. Jelatin ekran koruyucuları da sevmiyordum ama. Tempered glass bi harika dostum.
  • Yeni Oluştur...