elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 4s var 3 sene falan oldu herhalde hiç bir şey takmadım ekrana arkaya falan halen gayet temiz. kırılacağı varsa kırılır, çelik zırhlarla sararsın bu sefer çalınır. bu işin fıtratı böyle asdf göte gireceği varsa giriyor o sebeple kafayı yormaya gerek yok ekstra şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 telefon ekrani kirilmasi/cizilmesinin kader kismete mi bagliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 aynen beni biliyosun, bi telefon bende 3 sene çizilmeyip kırılmıyorsa insanlığın kalanının yapabileceği pek bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Adamlar bunun için teknoloji geliştirmiş yane yazık. http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorilla/samsung/samsung-galaxy-note-4 Bu arada ekran kırılması için dokunmatik kırılması farklı şeyler. Dokunmatikler über pahalı şeyler değil. Ben geçen 5 sene içinde 2 defa dokunmatik kırdım. İkisinide kendim değiştirdim. Biri 120 biri 60 Tl ye mal oldu. Ekran baya pahalı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 buff marka ekran koruması kullanıyorum i6 da çocuk sağolsun birkere eline geçirmiş, attı yere koruma kırıldı bildiğin gittim değiştirdim, camın kırılmasını engelledi kendi kırılarak ,olmasaydı ekran patlardı onun yerine bence diye düşünüyorum.. camın direncini artırdığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ayfonuma 3 kere kırılmaz cam filmi kullandım. Telefonun üstünden araba bile geçti, cam kırıldı telefon sapa sağlam. Bok atmayın boşuna bayağ işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 İşe yaramıyor diye laf edilmiyor ki sadece. Binlerce lira verip kaliteli görüntü ve dokunmatik ekran alıyorsunuz, sonra saçma sapan dokunma hisli/hassasiyetli ve görüntüyü az da olsa bozan korumalar takıyorsunuz. Cebinize telefonu tek koyun, üstünden de araba geçirmeyin, çok mu zor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 @Baggio İsteyerek olan bişey değil zaten arabadan inerken telefon elimden düştü ben daha huop diyemeden babam üstünden geçti :D oluyor böyle kazalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bendeki addisonun tempered glass koruması. ip6+ ta kullanıyorum. Normal camından hiç farkı yok. Kılıf kullanmadım hayatımda. Jelatin ekran koruyucuları da sevmiyordum ama. Tempered glass bi harika dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar