Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SON DAKİKA!Bjk cafu ile temasa geçti!!!

SbNN

Öne çıkan mesajlar

cikletten çıktı büyük ikramiye :)

olayı biraz daha basitleştiriyim senin için
anlayamıyosun

Cafu defansif sağ kanat

Haginin ki tecrübe de Cafunun ki turşuluk mu
hagi orda tecrübesiyle oynamışsa cafuda tecrübenin daha önemli olduğu bir mevkii de daha iyi oynar hala ne konuşuyosun anlamıyorum

cafunun kalitesini mi tartışıyosun o zaman hiç futboldan bahsetme bana

roma-gs maçında da sizin sol kanadı nası çökertmişti cafu unuttun galiba, bide gol atmıştı hatta[hline]I ma sucka for love.....
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar yabancı adamı ne yapacaz yahu yıne kadroyu genıs tutacaklar galıba sampıyonlar lıgınde en az geyrek fınal oynamayı dusunuyoruz ve bu yuzden sanırım bu adamlar alınıyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki:
sabo sen nerden cıktın abı?
Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler.
Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 06 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki:
ben artık cevap yazmıyorum ona simofle
en iyisi :)
takılıyo hunterr gibi :P[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali..

insan haksız olunca diyecek bişey bulamıyo ki, naparsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 06 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki:
sabo sen nerden cıktın abı?
Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler.
Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle
Limonum

sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum.

senın ıcın 384732947329 defa yazıcak halımız yok, bu arada cocuk cocuk laflar soyleme bana.[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız adam doğru söylüyor

sağ kanatta oynayacak bir adamın dinamik olması gerekir eğer teknik direktör onu ofans yaparkende kullanıcaksa
sen dikili defans ol derse ayrı konu tabii

cafu gerçi yaşlı olmasına ramen çokta yavaş değil, yani sağdan atak yaptırabilir takımına ama geleceğini sanmam[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 05 June 2003 21:01 tarihinde demiş ki:
ya hala cafu diyorsunuz ne diyim ki. bjkhaber asparagazda bir numaradır hadi nou geçtim de ya bir düşünün cafuyu alır mı yönetim? zaten yeni açıkladılar flaş transfer yok die

yav allahaşkına tartışmayın şu adamı. beşiktaşa gelmeyeceği garati. ha gelmesini isterim yaşlı maşlı yahu adam cafu euhae kaan dobradan iyidir :) ama sonuçta gelmez gelmek istese çok para ister yönetim de vermez gidip fazlıyı filan alırlar
Sosyal ağlarda paylaş

Cordoba'nın kiralık kontratı Aralık'ta fiLan bitmiyo. Cordoba'nın kontratı Aralık'ta bitiyo bu arada sorun zaten bu.

Bu arada Nukem, Sonny Anderson'a da kötü futbolcu dedin ya allah seni davul etsin genç fenerlilere versin hahaha. Adam baya iyi, ha gs alabilir mi dersen, imkansız. hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...