Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sabo sen nerden cıktın abı? Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler. Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 cikletten çıktı büyük ikramiye :) olayı biraz daha basitleştiriyim senin için anlayamıyosun Cafu defansif sağ kanat Haginin ki tecrübe de Cafunun ki turşuluk mu hagi orda tecrübesiyle oynamışsa cafuda tecrübenin daha önemli olduğu bir mevkii de daha iyi oynar hala ne konuşuyosun anlamıyorum cafunun kalitesini mi tartışıyosun o zaman hiç futboldan bahsetme bana roma-gs maçında da sizin sol kanadı nası çökertmişti cafu unuttun galiba, bide gol atmıştı hatta[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ölüsü oynasın işte adam ghost mode da manyak hareketler yapar asdş sdfjhsdhjf :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sahsen fenere ısterdım cafuyu,ama mılanla anlasmıs dıyorlar[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu kadar yabancı adamı ne yapacaz yahu yıne kadroyu genıs tutacaklar galıba sampıyonlar lıgınde en az geyrek fınal oynamayı dusunuyoruz ve bu yuzden sanırım bu adamlar alınıyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ya yok daha bısey alındıgı fılan sende naptın[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki: sabo sen nerden cıktın abı? Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler. Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Nukem_Verite, 06 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki: ben artık cevap yazmıyorum ona simofle en iyisi :) takılıyo hunterr gibi :P[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. insan haksız olunca diyecek bişey bulamıyo ki, naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: LvL_Sabo, 06 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 06 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki: sabo sen nerden cıktın abı? Hagi cırkef degıl efendı futbolcuydu dıyen bır adamla futbol tartısılmaz beyler. Adamın ısı gucu yarılmak,baska bısey yaptıgı yok[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- sana ne oluyo ki, 3.ye birşey yemek düşer. ayrıca hagi'nin çirkef olduğunu iddia edecek örnek olayları yaz bana diyorum. senın ıcın 384732947329 defa yazıcak halımız yok, bu arada cocuk cocuk laflar soyleme bana.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yalnız adam doğru söylüyor sağ kanatta oynayacak bir adamın dinamik olması gerekir eğer teknik direktör onu ofans yaparkende kullanıcaksa sen dikili defans ol derse ayrı konu tabii cafu gerçi yaşlı olmasına ramen çokta yavaş değil, yani sağdan atak yaptırabilir takımına ama geleceğini sanmam[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Raid3r, 05 June 2003 21:01 tarihinde demiş ki: ya hala cafu diyorsunuz ne diyim ki. bjkhaber asparagazda bir numaradır hadi nou geçtim de ya bir düşünün cafuyu alır mı yönetim? zaten yeni açıkladılar flaş transfer yok die yav allahaşkına tartışmayın şu adamı. beşiktaşa gelmeyeceği garati. ha gelmesini isterim yaşlı maşlı yahu adam cafu euhae kaan dobradan iyidir :) ama sonuçta gelmez gelmek istese çok para ister yönetim de vermez gidip fazlıyı filan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sony anderson galatasaray'a okey demiş bu arada 1.3 milyon$ alacak yılda, el cezire'nin 2 milyon$'lık teklifini reddetmiş sırf avrupada oynamak için, 2 sene +1 opsiyonlu sözleşme imzalayacakmış 33 yaşında ama iyi adam[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ondan önce rcordoba alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ronaldo zago ahmed hassan giunti pancu maldarasanu şuan 6 yabancısı var cordoba'yı saymazsak bir kaleci olucak yine yabancı bu durumda tek yabancı hakkı kalıyor beşiktaş'ın Iensci kesin mi ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hiçbir fikrim yok olmşcak galiba ama maldarasanu gidfiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 cordoba'yı alamazlarsa oynatmazlar büyük ihtimal, yani direkt kaleci alırlar aurelio diye bir kalecinin peşindeymiş beşiktaş, öyle yazıyor gazeteler[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Cordoba'nın kiralık kontratı Aralık'ta fiLan bitmiyo. Cordoba'nın kontratı Aralık'ta bitiyo bu arada sorun zaten bu. Bu arada Nukem, Sonny Anderson'a da kötü futbolcu dedin ya allah seni davul etsin genç fenerlilere versin hahaha. Adam baya iyi, ha gs alabilir mi dersen, imkansız. hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1-2 gün içinde netliği ortaya çıkar transferin adam zaten artık kariyer için oynamıyor, batistuta'nın gittiği el cezire takımına veya galatasaray'a gelicek büyük ihtimal galatasaray'a gelicek[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 niye gelmesin ki zaten galatasaray'a gelmemesi icin bir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sonny Anderson'la başka Avrupa klupleri de ilgileniyomuş.. Gelmez GS'ye unutun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gelcek unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sonny Anderson haftaya cumaya kdr imzalarsa febe bayrağı alıcam sezon başlangıcına kdr. İmzalamassa sen şanlı bjk bayrağını taşıycan mı apex ? :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 apex gir iddiaya, yenilirsen bende bayrak taşımayacam sezon başlayana kadar[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sure fazla bu bir :) ikincisi haftaya cuma'ya kadar olmasin belli bi sure imzalayinca imzalar 1 ay surcek hali yok ya. eger sartlari kabul edersen sanli fb bayragi tasima firsatini sana veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tamam meph girerse girerim , bari tek olmim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar