Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye ettiginiz animeler(korku)

Tarist

Öne çıkan mesajlar

şimdiye kadar animelerde tek korku sayılabilecek perfect blue yu tavsiye edebilirm..[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:)
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Anidb de horror diye sıralama yaptığınızda çıkan liste
Anime List - Genre: Horror(rating e göre)
1)Elfen Lied
2)Gungrave
3)Hellsing
4)Vampire Hunter D - Bloodlust
5)Bible Black
6)Akira.....?
7)GANTZ ~the first stage~
8)Descent into Darkness (see: Yami no Matsuei)
9)JoJo no Kimiyona Boken (see: JoJo`s Bizarre Adventure)
10)Perfect Blue
11)DevilLady (see: Devilman Lady)
12)Requiem from the Darkness (see: Kousetsu Hyaku Monogatari)
13)Hundred Stories (see: Kousetsu Hyaku Monogatari)
14)Rumic Theater: Mermaid Forest (see: Ningyo no Mori TV
15)Interlude
16)Puppet Master Sakon (see: Karakuri Zoushi Ayatsuri Sakon)

....................diye devam ediyor.............................[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

vampirli anime arıyorsan hellsing'e bak mutlaka, ben izlemeden önce kıytırık bişi sanıyordum ama sadece alucard (arukarudo :-p ) yeter.. 8-) vampirli hikayelerden hoşlanmazken hoşlanır hale getirdi, öyle diyeyim..

elfen lied tavsiye etmiyorum, kıytırık, video dükkanları için yapılmış korkular olur ya, onları hatırladım izlerken. anime seven insan sevmez olur o kadar yani. horace'ın dediği üç hentai/korku karışıklar bile daha tutarlıdır konunun işlenişi ve karakterler açısından..

gits: sac elfen lied'i puan olarak geçene kadar lobi çalışmalarına devam edeceğim.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 05 Ekim 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
necronomicon
urutsukidoji
wicked city
hepsinde hentai öğeleri var. hazır 18+ken koyalım diyolar heralde.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...

Biri bana Japonların herşeye ecchi tıkıştırma hastalığını açıklasın.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think
John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz:

All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 25 Ocak 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm furi kurinin türündede korku varmış (yav ne deli animedir her bişey var...) ama şu ana kadar korkutucu olan hiçbir anime görmedim...
ama her nekadar korku olmasada hellsing, gungrave (hernekadar izlememişssende) , Elfen lied izle derim...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 25 Ocak 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Biri bana Japonların herşeye ecchi tıkıştırma hastalığını açıklasın.

echhi ile hentai arasında hayli fark var.. ;)

horace'ın dediği gibi hazır elleri değmişken ikisini bir arada hallediyorlar, multi-fonksiyonel alet yapma hastalıkları da buradan geliyor olsa gerek.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...