Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

macOS 10.14 - Mojave

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

miyaw33 said:

KOnuyla dogrudan alakası yok ama belki işinize yarar.Asagıdakı sıtede uygulamalar indirime girmiş,özellıkle crossover baya işe yarar gözuktu ve 5 dolara aldım(10 ayrı uygulma toplam 5 dolar)
https://deals.cultofmac.com/sales/pay-what-you-want-magic-mac-bundle
CrossOver 14 Mac:windows programlarını macos ta calıstırmak ıcın,oyunlarıda desteklıyormus

Oha cok iyiymis bu, aliyorum direk

Bi ekleme: Crossover ile butun oyunlari portlamak mumkun degil, iskenceli bi mevzu o baya

bundle harikaymış
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
mxplayer ve feedly ne abi, mpv kullan.

mpv'nin de garip bir sorunu var, ilk yuklendiginde ya da guncellendiginde videonun acilmasi 1-2 dakika suruyor, sonra normale donuyor. Neden bilmiyorum.

60fps olayi OS X'de sadece mpv'de var bir de: https://www.reddit.com/r/osx/comments/38c98i/60_fps_svp_thing_playback_on_os_x/
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

GERGE abi sayfandaki mpv kurulumu için kaç saat uğraştım başaramadım (aynı şey vpn içinde gecerli). Benim gibi düz adamlar için çıkana kadar mecbur bunlarla idare ediyoruz. Mpv ve vpn i katilimsiz kuruluma cevireceksen valla vereyim parasını satın alayım.

Boyle bakiyosan olaya mpv biraz ileri seviyede kalacak senin icin zaten.Keza kurulumdan sonra oyle vlc gibi gui ustunden ayar cektigin bi sey gelmeyecek karsina.Bi sekilde adimlari duzgun uygulasan kurulumdan sonra la ben bu mpv yi neden kurdum diyeceksin.kaybettigin zamana hayiflanacaksin falan...

OSX bu yuzden guzel ya.next next finish isteyen adam icinde program var.dibini kaziyacam ben herseyi derlerim optimize olur verimli olur ne kullandigimi bilirim diyen adamin yoluda var.

Ben bu isleri ogreneyim bi kenarda bilgidir bigun lazim olur diyosan nerede takildigini nasil bi hata aldigini falan yaz neyi yanlis yaptigini burada soyleyecek tonla adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
keychain sadece apple ekosisteminde kullaniliyor sanirim windows kullanirken fln kullanamiyorsun yada yamuluyorum emin degilim
digerleri neredeyse bütün isletim sistemlerinde kullanilabiliyor
1password kullaniyorum bende yaklasik 1 senedir daha önce lastpass kullaniyordum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...