Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Cogu programi kullanirsin. WineHQ'ye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Korax said: miyaw33 said: KOnuyla dogrudan alakası yok ama belki işinize yarar.Asagıdakı sıtede uygulamalar indirime girmiş,özellıkle crossover baya işe yarar gözuktu ve 5 dolara aldım(10 ayrı uygulma toplam 5 dolar) https://deals.cultofmac.com/sales/pay-what-you-want-magic-mac-bundle CrossOver 14 Mac:windows programlarını macos ta calıstırmak ıcın,oyunlarıda desteklıyormus Oha cok iyiymis bu, aliyorum direk Bi ekleme: Crossover ile butun oyunlari portlamak mumkun degil, iskenceli bi mevzu o baya bundle harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 El capitan ana isletim sistemi olarak kurulup kullanilabilecek kivama geldi mi, ne dersiniz betacilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Son version ile benim rastladigim buglarin hepsi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Bazı programlar hala uyumsuz,eylüle kadar sorunsuz hale gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 hangi programlar mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Benim kullandıklarimdan mxplayer ve feedly sorunlu.vlc kullanıyorum mecburen Xcode da sorunluymus ama kullanmadigimdan tam bilmiyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 mxplayer ve feedly ne abi, mpv kullan. mpv'nin de garip bir sorunu var, ilk yuklendiginde ya da guncellendiginde videonun acilmasi 1-2 dakika suruyor, sonra normale donuyor. Neden bilmiyorum. 60fps olayi OS X'de sadece mpv'de var bir de: https://www.reddit.com/r/osx/comments/38c98i/60_fps_svp_thing_playback_on_os_x/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 mpv: http://muratcansimsek.com/2015/04/13/os-xde-mpv-kurulumu-ve-kullanimi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 GERGE abi sayfandaki mpv kurulumu için kaç saat uğraştım başaramadım (aynı şey vpn içinde gecerli). Benim gibi düz adamlar için çıkana kadar mecbur bunlarla idare ediyoruz. Mpv ve vpn i katilimsiz kuruluma cevireceksen valla vereyim parasını satın alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 miyaw33 said: GERGE abi sayfandaki mpv kurulumu için kaç saat uğraştım başaramadım (aynı şey vpn içinde gecerli). Benim gibi düz adamlar için çıkana kadar mecbur bunlarla idare ediyoruz. Mpv ve vpn i katilimsiz kuruluma cevireceksen valla vereyim parasını satın alayım. Boyle bakiyosan olaya mpv biraz ileri seviyede kalacak senin icin zaten.Keza kurulumdan sonra oyle vlc gibi gui ustunden ayar cektigin bi sey gelmeyecek karsina.Bi sekilde adimlari duzgun uygulasan kurulumdan sonra la ben bu mpv yi neden kurdum diyeceksin.kaybettigin zamana hayiflanacaksin falan... OSX bu yuzden guzel ya.next next finish isteyen adam icinde program var.dibini kaziyacam ben herseyi derlerim optimize olur verimli olur ne kullandigimi bilirim diyen adamin yoluda var. Ben bu isleri ogreneyim bi kenarda bilgidir bigun lazim olur diyosan nerede takildigini nasil bi hata aldigini falan yaz neyi yanlis yaptigini burada soyleyecek tonla adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Kurulumdan sonra neden kurdum demiyorsun. Kalite cidden gozle rahat gorulur fark yaratiyor. Dun sitesinden indirip kullaninda olmuyor ama, anlattigimi yapmak gerek. Bir de bundan baska 60 fps playback yolu yok OS X'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Cok fazla bisey izlemiyorum bilgisayarda gerci ama bi kurup deniyim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 evernote hata veriyor el capitan ile,kapanışta note da degısıklık yaparsanız hata verıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Gene güzel bir indirim geldi.Nereye yazacagımı bulamadım buraya yazayım. 1password ındırıme gırdı,enpara ile 46 tl ye alınabılıyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 LastPass kullaniyorum hala ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 El Capitan GM Release gelmiş. App Store 'da Purchased da :) Yalnız bu galiba komple baştan kuracak her şeyi bi time machine alayım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 GERGE said: LastPass kullaniyorum hala ben. keychain`den ne farki var bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 keychain sadece apple ekosisteminde kullaniliyor sanirim windows kullanirken fln kullanamiyorsun yada yamuluyorum emin degilim digerleri neredeyse bütün isletim sistemlerinde kullanilabiliyor 1password kullaniyorum bende yaklasik 1 senedir daha önce lastpass kullaniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Lastpassa geçtim bende. Fiyatı da uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 GM cikti bu arada, hatta betacilari 10.11.1'e gecirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Ayın 9-10 'unda çıktı o :) Geç kalmışın :) GM de henüz herhangi bir prolemle ya da çalışmayan bir uygulama ile karşılaşmadım. Süt liman şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Bir sorun yasadim ben, Boom 2 sorunlu calisiyor. Tek basina iyi ama harici DAC takarsam ses sistemi allak bullak oluyor. Simdilik sildim, guncelleme gelir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Release ne Zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Haftaya sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar