yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bazen aklıma fikir esiveriyor, kendimi tutamıyorum, geliyor yani. ama app yazacak bir bilgim birikimim yok. neyse, aklıma gelen 2 fikri yazacağım şimdi. tekrar aklıma gelirse ileri de onunla ilgili de anahtar kelimeler yazıp 20-30 TL'ye satacam burdan. rastgele :D #1 - Sosyal Koşu App'i Tamam bunlardan çok var. Şurayı şu kadar zamanda şöyle koştum, pace şu ot bu bok şu... Şimdi böyle lokasyon bazlı bir program oluyor koşma meraklılarına özel, biz bunu sosyalleştiriyoruz. Haritada rotalar çıkıyor daha önce koşmuş insanların koştuğu rotalar... ve bu parkurlarda diğer insanların performans bilgileri gözüküyor. Böylece kendini başkalarıyla karşılaştırabiliyorsun. Bu app bazlı sponsorlu yarışmalar kurgulanabilir. Bilmemney maratonu diye markalar yapıp duruyor bişeyler, bunun time attack mod'unu düşünün. Öyle. Yarışma olmasa bile insanın rekabet refleksini besleyen bir app kısaca. #2: yemek ve ötesi bunu da şurdan esinlendim: https://en.wikipedia.org/wiki/Dabbawala Efendime söyleyeyim, evde bir tencere yemek pişiyor, akabinde yazıyorsunuz siteye şurdayım şöyle yemeğim var tabağını şu kadara şu bölgelere gönderirim. İşsizlerine, ev hanımlarına ek gelir seçeneği, karnı aç olanlara ucuza ev yemeği yeme şansı. fikirler trollenebilir, çürütülebilir, olumsuzlandırılabilir. maksat beyin fırtınası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 2.var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 1- strava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 benim de bir fikrim var böyle karelere bölünmüş bir websitesi olacak. o karelerden birine tıklandığında 10-20 neyse işte ödemesi için pencere açılacak. ödeme tamamlandığında kişiye o kutunun içindeki girişim fikri verilecek. zamanındaki milyondolarwebsitesi tarzı sitenin reklam yerine fikir satanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 eyvallah :D isabetli düşünmüşüm demek ki ama geç de düşünmüşüm heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 çok da girişim fikri gibi gelmedi bana. özellikle 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Fikriniz varsa ve ise yarar gibiyse zaten uluorta paylasilmaz :P uluorta is yapabildn bir fikri paylasanda zaten beceremez bu isleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 öyle zaten çok zekiyim çok güzel fikirlerim var birini hayata geçireyim de turnayı gözünden vurayım gibi bir amacım yok. dediğim gibi beyin fırtınası amaçlı açtım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 1. zaten var 2. de de vergini vermen lazım bişey satacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 1 var. Fikirlerini google a sorarsan daha çabuk yapilmisini bulabilirsin. Yoksa yirttin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 internet/mobile girişim fikirlerinin %98'inin facebook'a converge etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Bu arada 10mio TL yatırımcı arıyorum. 2 yıl sonunda 50mio TL marketcap vaadediyorum. beni gerçekten ciddi bir yatırımcıya yönlendirene 50k trink komisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Foruma yazmayin boyle seyleri ulu orta, gelin konusalim =P Bu arada biseyin yapilmisi varsa ama yeterince islevsel degilse ayni fikri daha iyi ozelliklerle yapmamaniz icin hic bi sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 tamam konusalım. 10mio lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 açık deterjan işine girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 1. map my ride var ios ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 pff neden söyledin ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ginaly said: tamam konusalım. 10mio lazım. Fizibilitesiyle birlikte gel, dogru yere yonlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ok, hazırladıktan sonra kapını çalacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 2.yi geliştiriyorum, app yi yapıyoruz etrafa dağıtıyoruz beleşten. Sonra millete ucuzdan yemek satıyoruz ama ilaçlı. Sonra gidip evlerini soyuyoruz. Di app yi yapsın, yayınlamasını editöre kitleriz site üstüne olunca polis onu götürür zaten aradan çıkartırız onuda ganimeti ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Alın benden size fikir. 2017 gibi Tıbbi Cihaz sektörü, yeni bir izlenebilirlik uygulamasına geçecek. Cihazların üzerinde barkod, seri/lotno ve üretim/son kullanma tarihleri yazmak zorunda olacak. Buna uyum sağlayan sistemi bulunan ERP firması bulamadım. Bir cihaz etiketleri üzerine barkodla ERP'ye gömen sistem geliştirin. Parayı kırarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Girisimci olmak isteyenler icin gelsin ozman. https://medium.com/@bchesky/7-rejections-7d894cbaa084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 hepsi muhtesem fikirler gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 şunları söylemek istiyorum; öncelikle fikir varsa aklında ortaya paylaşma, hani dandik ya bu falan desen de paylaşma , düzeltirsin, gelişir, başka bir fikre neden olur. eğer ortada senin fikrine benzer bir şey çoktan varsa bu onu daha iyi yapamayacağın anlama gelmez. Her zaman bir öncesine göre daha iyi bi arayüz, kullanıcı deneyimi hazırlama şansın olabilir. Eskisine göre 1 extra özelik ile bile tüm kullanıcıları senin ürününü kullanmasını sağlayabilirsin. Çok fazla insanların fikrini kafana takma, özellikle burada Facebook ilk kurulduğunda ve topiği açıldığında "tutmaz bu" "yonjanın aynısı" tadında yorum yapan vizyoner arkadaşlarımız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 urunun kendisi daha iyi olmasa bile, daha iyi marketlersin, satilir gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar